Oglas
· · Komentari: 0
enterijer

FENG SHUI pravila za postavljanje kreveta u spavaćoj sobi

Prema feng shui principima krevet je jedan od najvažnijih komada nameštaja.

1627909350_Depositphotos_186615184_s-2019.jpg
Foto: Deposit
Oglas

Stara kineska disciplina predlaže nekolilo načina za postavljanje kreveta.

Gde staviti krevet u spavaćoj sobi?

Feng shui postavlja krevet prema principu komandnog položaja. Savetuje se da krevet bude smešten tako da, dok ležite u krevetu, vidite vrata spavaće sobe. Najbolje je da krevet postavite dijagonalno od vrata.

Pročitajte još: Ako planirate krečenje znajte da će DOMINIRATI samo jedna boja

Ukoliko nemate dovoljno prostora, možete da postavite ogledalo tako da dok ste u krevetu možete da vidite odraz vrata.

Postavljanje kreveta u odnosu na vrata

Osim komandnog položaja, postoje i druge smernice na koje treba obratiti pažnju prilikom postavljanja kreveta u odnosu na vrata u spavaćoj sobi. feng shui predlaže da se izbegne da se vrata otvaraju direktno na bilo koji deo kreveta.

Pročitajte još: Večiti komad nameštaja: Komoda koja će osvežiti svaki prostor

Uzglavlje uz čvrsti zid

Glava vašeg kreveta treba da se nalazi čvrsto uz čvrsti zid. Predstavlja vrstu podrške. Ukoliko je moguće izbegavajte prozore iza uzglavlja kreveta.

 Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas