Oglas
· · Komentari: 0
UREĐENJE DOMA

Ovaj predmet svi imamo u domu, a nismo znali da donosi nesreću

opremite svoj dom prema Feng Shui-u

1646812914_soba.jpg
Foto: Piksabej
Oglas

Stručnjak za Feng Shui, Sandra Drinčić, gostujući u jednoj emisji, govorila je o stvarima koje je poželjno imati u domu, dok postoje i oni predmeti koje bi trebalo odmah izbaciti.

Pročitajte još: VERUJE SE DA DONOSE USPEH U KARIJERI: Ove četiri biljke idealne su za kancelariju

Zaboravite prošlost

- Danas stvaramo sutrašnjeg sebe – ne možemo da živimo u prošlosti, da čuvamo stvari i poklone koje dugo nismo koristili. Stare, prošle stvari nas vežu za prošlost i ne daju da dođu novi tokovi. Minimalizam, pustimo da prostor diše, nema puno natrpanog nameštaja, nema previsokog nameštaja, osim garderobera, zato što to daje glavobolje, tegobe, otežanja, hajde da raščistimo prostor, da to bude svedeno - rekla je gostujući na televiziji Prva i dodaje da u kući nikako ne treba držati slike pokojnika, kao i špicaste i oštre stvari.

Pojedinačno po sobama na ove stvari morate obratiti pažnju

- Podrum su nerešena pitanja iz prošlosti. Podrum čuva tajne našeg detinjstva, odrastanja, tinejdžerskog doba, zato treba uvek da bude sređen. Podrum su i sudske tužbe. Nesređen podrum čuva neku staru porodičnu tajnu. Neke kuće nemaju podrum, ali onda pod mora biti stabilan, ne sme da se razmakne, rupe uvek odvlače finansije. Dnevni boravak je duhovni centar doma, ali i prikaz naših prijatelja, prijateljstava, sloge i odnosa sa komšijama. Kada uđete u dnevni boravak i garnitura je okrenuta tako da je domaćin okrenut leđima uvek su neki problemi, loša komunikacija - dodala je.

Pročitajte još: ZAŠTO BI TREBALO BELI LUK DA UBACITE U WC ŠOLJU: Trik koji će vas oduševiti

Jedna od bitnih stavki je da u spavaćoj sobi, nikako ne treba imati ogledalo:

- Spavaća soba je mesto ljubavi, emocija, intime. Televizor može da bude u sobi, ranije se pričalo da ne sme jer su televizori imali odsjaj kao ogledala. Ako plakari imaju ogledala, mora da se stavi mat folija bar po sredini, osoba kada leži ne sme da ima odsjaj svog tela ni u jednom delu frontalne površine zato što to odvodi u bolnicu ili daje neverstvo, mešanje treće osobe. Spavaća soba je jako bitna. Postavite običnu podnu asuru, sušenu trsku. U stara vremena su znali, ali nisu znali da objasne – zaključila je.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas