Oglas
· · Komentari: 0

Ako si dete i živiš u Srbiji, imaš šansu da postaneš HEROJ: Evo šta je potrebno da uradiš, prelako je!

Povodom obeležavanja 30 godina rada i izrade humanitarnog kalendara,Roma Company organizovala je nagradni likovni konkurs pod nazivom „Crtežom do sreće“, u kojem pravo učešća imaju predškolska deca i učenici osnovnih škola iz čitave Srbije

1632400197_crtanje.jpg
Foto: Pixabay
Oglas

Mališani, mogu da iskažu svoju kreativnost na način koji odaberu, bilo kojom likovnom tehnikom, i da time pomognu Leni Janković, osmogodišnjoj devojčici koja boluje od retkog obilka spiralno mišićne distrofije, ali i da osvoje vredne nagrade!

Kažu da je detinjstvo najlepši period u životu jednog čoveka. Doba kada imamo najmanje briga, doba kada se rađaju prva prijateljstva, prve ljubavi. Doba kada je sve bezbrižno i lako, doba kada drugi brinu o nama, kada nas uče pravim vrednostima. 

Cilj ove ideje Roma Company, jeste da humanu crtu i empatiju probudimo i kod naše dece, da ih podstaknemo da osete emocije svojih najbližih, svojih drugara, svakog bića kojem je pomoć neophodna. Danas je to osmogodišnja Lena, sutra neko drugi, jer je osećaj biti nekome od pomoći – nemerljiv.

Foto: Roma Company

Nagradni konkurs traje do 12. oktobra 2021. godine i organizuje se u svim školama i predškolskim ustanovama u Srbiji, na jednu od izabranih tema – „Moj dom“: Prolećne čarolije u mom domu / Moj dom u jarkim bojama leta / Sve boje jeseni mog doma / Zimska čarolija u mom domu.

Za svaki pristigli rad na email: nagradni.konkurs@roma.rs do 12. oktobra 2021. godine, Roma Company će donirati 100 RSD u humanitarne svrhe Fondaciji NORBS plus za nabavku aparata – Cough Assist  (aparat koji pomaže prilikom iskašljavanja), koji će maloj Leni omogućiti lakši i bezbrižniji život. 

Autore 12 najboljih radova Roma Company će nagraditi sa jednim od vrednih poklona: Bluetooth slušalice ili Bluetooth zvučnik ili Smart sat.

Nagrađeni radovi biće deo humanitarnog kalendara, koji će Roma Company poklanjati svojim poslovnim partnerima širom Srbije, a spisak nagrađenih radova će biti objavljen najkasnije do 31. oktobra 2021. godine. 

Pozivamo sve roditelje, staratelje, učitelje i profesore, da nam se priključe u ovoj humanitarnoj akciji i omogućimo osmogodišnjoj Leni srećnije i bezbrižnije detinjstvo. Hajde da crteži naših najmlađih uzdanica budu put ka ostvarenju nečije sreće.

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas