Oglas
· · Komentari: 0
čišćenje sudova

Isprobala je trik za ČIŠĆENJE ZAGORELOG POSUĐA: Rezultati su fantastični

Svaka domaćica je naišla na problem sa zagorelim posuđem nakon spremanja ručka.

1601297741_Depositphotos_6736438_s-2019.jpg
Foto: Deposit
Oglas

Skidanje tvrdokornih crnih naslaga na dnu šerpe, tiganja ili pleha od zagorele hrane ne samo da nam oduzima vreme, već nas i prilično namuči.

Stoga je jedna majka odlučila da potraži savet na jednoj grupi na Fejsbuku, kako bi olakšala pranje zagorelih sudova.

Pročitajte još: Ova mesta verovatno ZABORAVLJATE prilikom BRISANJA PRAŠINE

- Može li mi neko otkriti najbolji i najlakši način za čišćenje zagorelog tiganja - pitala je žena u grupi.

Nakon toga, stigli su razni saveti, ali jedan trik je posebno oduševio.

- Uzmite tabletu za pranje posuđa i stavite u tiganj da upije zagorelu hranu -  napisao je jedan član grupe, nakon čega su se uključili ostali korisnici zadovoljni ovim trikom.

Pročitajte još: Kako se PRAVILNO USISAVA: Ove greške pravi većina

- Definitivno tableta za mašinu. Napunite tiganj do pola vodom, prokuvajte i ostavite da se krčka desetak minuta. Radila sam to nekoliko puta i to je u potpunosti očistilo sve moje tiganje - komentisala je druga žena.

 Tiganj je sada izgledao skoro kao nov i uspela sam da mu vratim prethodni sjaj, otkrila je kasnije žena.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas