Oglas
· · Komentari: 0
FENG SHUI

Izazivaju NESANICU i LOŠE RASPOLOŽENJE: Ovim stvarima nije mesto u SPAVAĆOJ SOBI

Ukoliko neke od ovih stvari imate u spavaćoj sobi, premestite ih na neko drugo mesto kako biste postigli balans i mir.

1632919017_bed-g5f6743983_1920.jpg
Foto: Piksabej
Oglas

Ako imate problema sa nesanicom ili osećate nemir kada legnete u krevet, potrebno je da malo preuredite spavaću sobu, prema feng shui načelima.

Spavaća soba treba da predstavlja oazu mira, na kojem ćete se odmoriti i obnoviti svoju energiju, ali ako to ne uspevate, evo nekoliko saveta šta bi trebalo da promenite.

Pročitajte još: Da li se u vaš dom "uselila" LOŠA ENERGIJA? Proverite uz jednostavn TRIK uz pomoć LOVOROVOG LISTA

Biljke u sobi

Preporučuje se da u spavaćoj sobi imate biljku, jer ćete na taj način pročistiti vazduh. Međutim, kada je priroda i zelenile u pitanju treba biti umeren. 

U feng shui kulturi, biljke pripadaju elementu drveta, a to znači da mogu ometati san ukoliko osete neku vrstu ekspanzivne energije.

Zbog toga se preporučuje da imate najviše dve biljke u spavaćoj sobi, i to one u manjim saksijama.

Minimalistička dekoracija

Iako se savetuje da sobu lišite detalja, i da bude svedeno dekorisana, preterani minimalizam može samo naštetiti vašim osećanjima. Naime, ako vam se pojavi osećaj usamljenosti ili osećate prazninu kad god uđete u sobu, onda je problem u enterijeru.

Vaza bez cveća, ramovi bez fotografija, prazna stolica u uglu sobe i slične besmislene stvari koje vam se nalaze u sobi trebalo bi da izbaciti  što pre, a umesto njih uneti šarene i živopisne detalje.

Odlaganje stvari ispod kreveta

Prostor ispod kreveta uglavnom je namenjen za odlaganje suvišnih stvari poput posteljina ili sezonske garderobe. Ipak, previše stvari ispod kreveta može emitovati vrlo lošu energiju, jer se tu nalaze stvari koje retko koristimo i za koje ne znamo gde bismo mogli da ih odložimo.

Ukoliko ispod kreveta držite garderobu koju više nikada nećete obući, ili pak staru posteljinu koja samo skupla prašinu, donirate ih u dobrotvorne svrhe ili poklonite onima kojima su takve stvari potrebne.

Elektronski uređaji

Pored toga što zračenja nisu zdrava, ona i te kako utiču na energiju u sobi. Stoga, kompjuter, mobilni telefon, kao i televizor nemojte držati u spavaćoj sobi.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas