· · Komentari: 0

Kako da vam BOŽIĆNA ZVEZDA duže traje? Saveti koji će vam pomoći da ne napravite POČETNIČKU grešku

Ako poslušate ove savete božićna zvezda će dugo krasiti vaš dom

1671279503_Foto-Shutterstock-bozicna-zvezda.jpg
Foto: Shutterstok

Krajem novembra i početkom decembra božićne zvezde se prodaju na svakom koraku u punom sjaju i lepoti, ali šta treba da uradite s njom nakon što je kupite kako bi što duže krasila vaš dom?

Kad je donesete kući, stavite je na mesto na kojem će imati mnogo svetla, ali ne direktnog. Neka bude daleko od prozora okrenutih prema jugu i daleko od izvora toplote (dakle od radijatora). Mnogi odmah naprave tu početničku grešku.

Pročitajte još: Dekorišite jelku u skladu sa nadolazećom godinom Zeca: Dve boje pokušajte da izbegnete

Pazite i da ne bude previše izložena promaji. Zalivajte samo zemlju i to dva puta nedeljno, pazeći da se u tacni ne zadržava voda. Sasvim je normalno da, počevši odozdo, zeleni listovi (oni su najstariji) postupno požute i otpadnu, ali ne brinite, biljka ne pati!

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.