Oglas
· · Komentari: 0
DECA SLAVNIH

Kakvu sobu ima Lilibet Dijana? Portret bake i uređaj vredan 30.000 evra!

Kako izgleda soba Lilibet Dijane Mauntbaten Vindzor? Boje su ekološke, a ima jedan portret.

1623311582_nursery.jpg
Foto: Piksabej
Oglas

Megan Markl i Princ Hari su se mesecima spremali za novog člana porodice. Oni su pripremili sobu, obezbedili pouzdanu dailju i 4. juna je na svet stigla mala Lilibet Dijana Mauntbaten Vindzor.

Pročitajte još: Megan Markl je primer šta se desi kada petljate sa Amerikancima: Noel Galager napao princa Harija

Arčijeva soba koštala je 50.000 funti

Vojvoda i vojvotkinja od Saseksa su 50.000 funti potrošili na uređenje dečije sobe kada se rodio sin Arči. U sobi je sve bilo bebi-frendli i mali Arči je u skupocenoj sobi u Frogmoru, blizu Vindzora, proveo samo nekoliko meseci.

Imaće sigurno portret bake Dijane.

Svi očekuju da će isto toliko, a možda i više pažnje biti posvećeno uređenju sobe za ćerku Lilibet Dijanu koja je osam u redu nasleđivanja britanskog prestola..

Pročitajte još: ŠIRLI TEMPL - Slavu je stekla sa 3 godine, a do desete je zaradila svoj prvi MILION!

Neki detalji su već procurili u javnost, a prvi je da ako Arči u sobi ima sliku bake Ledi Dijane sigurno će imati i mala Lilabet koja nsoi ime po baki.

- Arči od rođenja gleda u sliku moje majke i reč "baka" je bila među prvima koju je izgovorio pored mama i tata - rekao je Hari.

Zidovi unutar kuće su krem

Poznajući ukus Megan Markl i princa Harija, soba Liliabet će biti uređena minimalistički. Dok je par živeo u kući Tejlor Perija javnost je mogla da vidi sobu malog Arčija - krevet, fotelja i biblioteka. Soba je bila okrečena u belo, a imala je i mnogo plišanih igračaka.

Arčijeva soba je imala specijalne uređaje.

Megan Markl je do sada pokazala da ima ukusa u uređenju doma, a uspela je i da naplati sve komade nameštaja koje je javnost videla. Tako je Megan Markl prodala stolice na kojima je sedela sa Harijem tokom intervjua sa Harijem. Megan Markl je unovčila i jastuk pored kojeg je snimila video za humanitarni koncert.

Projektor je emitovao slike po plafonu, a koštao je 25.000 funti!

Prvu dečiju sobu malog Arčija uređivao je dizajner Vicky Charles, a svi materijali bili organskog porekla od eukaliptusa i umočeno u ulje ruzmarina. Samo jedna saksija sa ruzmarinom koštala je 40 evra! Pored 50.000 funti, koliko je potrošeno za dekoraciju sobe, još 25,000 ­funti je koštao projektor koji je po zidu prikazivao umirujuće slike, kamere i sereo uređaj koji je ujuru postepeno puštao svetlo i muziku.

Meda od 250 evra

Kuća u kojoj žive Megan Markl i princ Hari je okrečena u krem, a posetioci kažu da već imaju impresivnu biblioteku. I sama Megan Markl je napisala knjigu "Klupa", pa će se i ona naći u sobi male Liibet.

Pročitajte još: Da li znate čime se bavi? Jelenu Đoković svi znate, a evo kako izgleda njena sestra! (FOTO)

Meda kojeg Megan Markl obožava i kupila ga je Arčiju koštao je 199 funti, pa je sigurno da će ga dobiti i Lilibet.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas