· · Komentari: 0
neuredno

Na kakva psihička stanja upućuje NERED u zavisnosti od toga gde se nalazi: Feng šui daje odgovore

Ako želite da se oslobodite krša, feng šui savetuje postepeno i sistematsko rešenje, a pritom posmatrajte kako vam se život menja.

1607857640_Depositphotos_10860945_s-2019.jpg
Foto: Deposit

Feng šui definiše skupljanje raznih stvari (najčešće nekorišćenih) kao "odložene odluke" i nesobnost da krenemo napred. Šta je to što skupljate, gde to sve "pakujete" i zašto to čuvate - govori mnogo o vama.

Svi mi imamo izvesnu dozu "krša". Kada granicu prelazimo, prema feng šui principima, nagomilane stvari nas sprečavaju da napredujemo. Glavni cilj feng šui uređenja doma je da energija nesmetano protiče. Zato je raščišćavanje prostora ključni proces. Tako ćete privući harmoniju i obilje u svoj život.

Proverite gde vam se stvari najčešće skupljaju i koje su oblasti života zbog toga u stagnaciji.

Pročitajte još: CRVENA BOJA u enterijeru: Kako se najlepše uklapa

  • Na ulazu - možda prikrivate strah od ozbiljnijih veza.
  • U ormanima - niste spremni da se suočavate sa svojim emocijama.
  • U kuhinji - ne vodite dovoljno računa o svom zdravlju.
  • Uz krevet - simbolizuje želju za promenom ili bekstvom.
  • Ispod kreveta - predstavlja strah od veze.
  • Na pisaćem stolu - otkriva frustracije, strah od promene.
  • Iza vrata - pokazuje otuđenost.
  • U podrumu - otkriva stalno odlaganje.
  • Na tavanu - simbolizuje život u prošlosti.

Pročitajte još: ČITAV ŽIVOT SMO POGREŠNO RADILI: Evo kako najlakše i najbolje da složite svoje majice! (VIDEO)

  • U garaži - pokazuje nesposobnost da se potpuno iskoriste potencijali.
  • U celoj kući - otkriva bes i nisko samopoštovanje.

Ako želite da se oslobodite krša, feng šui savetuje postepeno i sistematsko rešenje: sredite jednu fioku i izbacite sav krš iz nje, zatim drugu, treću. Onda sredite jedan orman, pa celu sobu i gledajte kako vam se nova energija uliva u život.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.