Oglas
· · Komentari: 0
uradi sam

Napravite od starog ćebeta tepih koji podseća na morsko kamenje: Oduševićete se kad vidite koliko dobro izgleda (VIDEO)

Treba vam malo vremena i kreativnosti da ulepšate svoj dom

1649758964_tepihh.jpg
Foto: Jutjub/Printksrin/ Wa'Ou
Oglas

Zamislite da se ujutru probudite i stanete na tepih koji podseća na morsko kamenje, a koji ste pritom vi sami napravili! Osim estetski veoma efektnog izgleda, ovakav prizor podsećaće vas na morske obale i imati umirujući uticaj na vas.

Kako napraviti?

Za početak, isecite od nekog jačeg materijala, poput filca ili džinsa (možete koristiti stare farmerke ili teksas-jaknu), pravougaoni oblik u onoj veličini u kojoj želite da bude tepih.

Pripremite staro ćebe, koje u videu ispod imaju boju i šare kada se presaviju podsećaju na kamenje sa obala. Isecite deo ćebeta veličine šake, presavijte ga i ušijte.

Ne morate da vodite računa o tome da savršeno i uredno ušijete, važno je samo da se dobije fina loptica. Isecite različite veličine materijala, oblikujte i prišijte ih za podlogu. Ponavljajte ovaj postupak sve dok ne završite tepih.

Pročitajte još: Ne bacajte TALOG OD KAFE! Upotrebite ga za čišćenje OVIH PET STVARI u vašoj kuhinji

Ceo postupak odgledajte u videu:

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas