Oglas
· · Komentari: 0
TRIK

Neka se kupatilo SIJA: Eterično ulje OVE BILJKE sprečava nastajanje KAMENCA

Fleke od kamenca su najčešće na vratima tuš kabine ili na slavinama.

1629718356_bathtub-1078929_1920.jpg
Foto: Piksabej
Oglas

Fleke koje nastaju od kamenca odaju utisak prljavog kupatila, a mnoga industrijska sredstva za čišćenje prepuna su toksičnih sastojaka.

Stoga je bolja alternativa prirodno sredstvo na bazi eteričnog ulja limuna, koje će očistiti kamenac, i sprečiti njegovo brzo najstajanje.

Pročitajte još: Trik za čišćenje: Ubacite čen BELOG LUKA u WC šolju da "prenoći", i rezultat će vas oduševiti

Napravite rastvor od destilovane vode, sirćeta i eteričnog ulja limuna, kojim ćete prebrisati sve površine sklone česton prskanju vode.

U 100 mililitra destilovane vode sipajte kašičicu sirćeta i 15 kapi eteričnog ulja limuna.

Rastvor uspite u bočicu sa raspršivačem, i poprskajte preko vrata od tuš kabine, slavina i lavaboa.

Potom pamučnom krpom odstranite višak tečnosti.

Voda se više neće "lepiti" za te površine, i fleke od kamenca neće biti vidljive kao pre.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas