Oglas
· · Komentari: 0

Ovo je 5 najgorih MRLJA na tepihu i PET najboljih trikova za njihovo uklanjanje

Ne postoji gori kućni posao od pomeranja nameštaja i izvlačenja tepiha kako bismo ga odneli na pranje.

1634855686_Depositphotos_8161392_S.jpg
Foto: Depositphotos
Oglas

Čisti tepisi su pola čiste kuće, ali i pola zdravlja vaših ukućana. Stoga, čisti tepisi su boljka svake domaćice, posebno u trenucima kada dođe do nezgode pa na našem tepihu završe mrlje kojih se najviše plašimo.

Pročitajte još: Princezinu TAŠNU sada nose svi: Stil Kejt Midlton kopiraju mlade glumice (FOTO)

Donosimo vam spisak od pet najgorih mrlja koje prete da unište tepih, ali i pet najboljih metoda za njihovo uklanjanje.

1. Ako vam se po tepihu razlije crno  ili belo vino, mrlju najpre posipite solju, kako biste sprečili tečnost da se upije dok tražite sredstvo kojim ćete očistiti ostatak.

Pročitajte još: Udobno i moderno: Razbijte jesenju monotoniju otkačenim HELANKAMA koje su apsolutni HIT (FOTO)

2. Mrlju od crnog vina možete odmah zalati belim vinom pa pokupiti tečnost peškirom, a na ostatak mrlje stavite so.

3. Mrlju od soka najpre pokupite peškirom, pa nanesite na nju penu za brijanje i nakon toga istrljajte mokrim sunđerom.

4. Ako se razliju kafa ili čaj, nanesite pivo na mrlju i lagano istrljajte pa ponovite postupak ako je potrebno.

5. Lepak ćete ukloniti medicinskim alkoholom. Natopite alkoholom krpu pa njome tapkajte po mrlji od lepka dok se i ona ne natopi. Nakon toga je istrljajte dok ne skinete sve ostatke lepka.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas