Oglas
· · Komentari: 0

Pranje tepiha nikada nije bilo lakše i jeftinije: Trik sa poklopcem koji će vas oduševiti (VIDEO)

Pored tepiha, ovo je jednostavan način kako da očistite nameštaj ili unutrašnjost auta

1690461596_cistep.png
Foto: TikTok/printscreen/kate_cleanhome
Oglas

Pranje i čišćenje tepiha, a posebno stepenica koje su obložene itisonom, je prava muka. Ako uz to još imate i kućne ljubimce koji se svakog dana linaju i prljaju vaš dom, praktično ne bi trebalo da ispuštate usisivač i krpu iz ruke.

Kad se tepisi previše isprljaju većina domaćica ih jednostavno odnese u servis za pranje. Ali, ako želite da uštedite neki danar na skupim servisima možete i sami da ih operete. Na društvenim mrežma moguće je pronaći razne, nekad i neobične savete za brzo i efikasno pranje tepiha. 

Kapsula, poklopac i magična krpa

Jedna Tiktokerka podelila je sjajan trik kako ona čisti stepenice obložene itisonom, tepihe ali i nameštaj. Potreban vam je jedan veći i čvrst poklopac za šerpu, kapsula za pranje veša, jedna magična krpa i malo vode.

Kako se vidi u snimku objavljenom na Tik Toku, ova snalažljiva domaćica je rastopila jednu kapsulu za pranje veša u dubljoj posudi. Raširila je magičnu krpu i na nju stavila poklopac za šerpu, a potom vezala ivice krpe kako bi je učvrstila.

@kate_cleanhome It works as well 🧽😍 #cleaning #clean #CleanTok #cleaninghacks #cleaningtips #asmr #cleaningtiktok #LearnOnTikTok #fyp #deepcleaning #deepclean #homeedition #tidepods #carpet #carpetcleaning #carpetclean #carpet #foryoupage ♬ Running Up That Hill (A Deal With God) - Kate Bush

Ovako pripremljen poklopac uronila je u vodu sa deterdžentom i jednostavno izribala stepenice. Itison kojim je obloženo stepenište vrlo brzo je bio potpuno čist i zablistao je novim sjajem.

Usledili su brojni komentari na njen post.

- Isprobala sam pranje tepiha na ovaj način i oduševljena sam rezultatima. Jedino što sam umesto kapsule za veš koristila onu koja se stavlja u mašinu za pranje sudova. 

- Ovo je fenomenalnoi, nikad mi ovako nešto ne bi palo na pamet.

- Moj savet je da što češće isperete krpu, a nakon brisanja sapunicom obavezno pređite još jednom sa čistom vodom kako biste ukolonili tragove sapuna.

- Ja na ovaj način čistim ne samo stepenice i tepihe, već i unutrašnjost automobila, krevete, praktično nema ograničenja - bili su samo neki od komentara na ovaj post. 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas