Oglas
· · Komentari: 0

Pedmeti koje NE TREBA da imate u kuhinji i spavaćoj sobi: Prema FENG ŠUIJU oni natušavaju vaš mir

Filozofija feng šuija tvdi da ove stvari privlače nemaštinu ukoliko i stavite na pogrešno mesto

1669887337_Foto-Shutetrstock-feng-sui.jpg
Foto: Shutterstok
Oglas

Postoje određena feng šui pravila, a isto tako i greške koje mnogi ponavljaju, jer ne znaju da loše utiču na energiju u domu.

Otkrivamo vam dve najčešće feng šui greške koje možete videti u maltene svakoj kući.

Ostavljanje uređaja na kuhinjskom pultu

Ovo možete primetiti u skoro svakoj kuhinji. Na radnoj površini, stolovima šanku često stoje blender, toster, mikrotalasna, sokovnik, pekarica… Uglavnom se ovo praktikuje iz praktičnih razloga da bi nam svi uređaji bili pri ruci.

Međutim, prema feng šuiju ove uređaje treba staviti u ormarić, jer ćete tako osloboditi prostor, učiniti da izgleda urednije i energija će lakše da teče. Kada na radnoj površini imate puno uređaja, to može doneti negativnu i ustajalu energiju, a takođe i nemaštinu.

Pročitajte još: Korisnica TikToka otkrila višenamenski trik: Evo zašto bi trebalo da zamrznete deterdžent za sudove (VIDEO)

TV u spavaćoj sobi

Mnogi vole da gledaju film iz kreveta na kraju dana ili da se uspavaju uz televizor. Prema feng šuiju, televizija poziva sve vrste emocija u našu spavaću sobu. Ovo je prostorija u koju odlazite da biste spavali, odmorili se, obnovili svoju energiju, prenosi Najžena.

U spavaćoj sobi imate intimne trenutke sa partnerom, a TV u sobi može samo narušiti romantičnu energiju i mir. Takođe, gledanje televizije pred spavanje može nepovoljno uticati na kvalitet sna.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas