Oglas
· · Komentari: 0
ŠKOLARCI

Počinje ŠKOLA! Preuredite dečiju sobu, a GLAVNA ZVEZDA mora da bude OVAJ komad nameštaja

Dete kreće u školu i poslednji je trenutak da dečija soba dobije radnu atmosferu. Kako?

1597390683_baby-boy-3368017_1280.jpg
Foto: Depozitfoto
Oglas

Bez obzira da li mališan polazi ili se vraća u školu poslednji je trenutak da se preuredi dečija soba i stvore uslovi za dobru radnu atmosferu.

Pročitajte još: Čemu sve nije mesto u SPAVAĆOJ SOBI: Ovo treba da izbacite

Mnoga deca već imaju svoju sobu, ali i mali raspored i unošenje nekoliko sitnica doprineće da mališan shvati da je vreme da se "uozbilji" i da su meseci odmora i igre prošli.

Najvažniji mora da bude radni sto!

Najvažniji delovi dečije sobe su radni sto i udoban krevet. Radni sto ne treba da bude lep nego efikasan. Ravna ploča ispod prozora ili na mestu gde dolazi dosta prirodnog svetla. Kupite dobru, a ne lepu stonu lampu koja će dečijim očima pružati dosta kvalitetnog svetla. 

Radni sto mora da bude praktičan, fioke i police uvek možete dokupiti.

Sve su popularniji radni stolovi bez fioka, jer tako ima više mesta za kućište za kompjuter, ali i dečije noge. Fioke mogu da se dokupe i praktičnije su, jer mogu da se premeštaju. Sve češće se mogu pronaći i pokretne police koje su još bolje rešenje za udžbenike i dečije sveske.

Umesto polica ofarbajte gajbice u belo ili šareno Foto: Depozit

U tome mogu da pomognu i gajbice koje će služiti kao police, a osvežiti dečiju sobu.

Iskoristite sunčane dane da okrečite dečiju sobu u pastelne boje koje će osvežiti prostor.

Pročitajte još: Pogledajte OVAJ DEO KUĆE i biće vam jasno kakvi ukućani tu žive!

I na kraju, ne zaboravite ukrase. Dečija soba mora da ima boje, šarene jastuke, police sa knjigama, starim igračkama, fotografijama, slike i postere na zidovima, šarenu udobnu disko-fotelju. Svi ukrasi, međutim, treba da budu van pogleda školarca kada sedi za radnim stolom.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas