· · Komentari: 0
UREĐENJE DOMA

Pogledajte TRIK sa DVOSEDOM: Uštedeće vam prostor u malom stanu! (VIDEO)

Višenamenski nameštaj koji će vam pomoći da napravite funkcionalnu dnevnu sobu.

1621841888_Untitled.png
FOTO: Printskrin/ Instagram/ majstorskooko

Dizajner sa Instagram profila majstorskooko i ovog puta ima trik u rukavu što se tiče rešenja za male prostore.

Ukoliko nemate spavaću sobu ili su je zauzela deca, ili su vam jednostavno došli gosti na nekoliko dana, a nemate gde da smestite veliki krevet, dajemo vam originalnu ideju koju će vam rešiti problem.

Od sada možete imati i dnevnu i spavaću sobu, koliko god da vam je mali stan.

Radi se o "dvosedu" koji postaje bračni krevet!

Pročitajte još: LUDILO OD KREVETA! Komad nameštaja koji je zaludeo svet! (VIDEO)

Iza dvoseda, na sizu, neupadljivo stoje dve ploče, koje uvek možete izabrati u boji koja vam se slaže sa zidom. Kada se dvosed razmakne po sredini, možete spustiti ploče, koje postaju krevet. Samo ih spojite i dobijate pravi bračni krevet.

Na ovaj način ćete imati svoju dnevnu sobu, sa dvosedom, a po potrebi, kada krenete na spavanje ili kada treba da dođu gosti, dobijate udoban krevet. Na ovaj način možete da imate i dnevnu i psvaću sobu u malom prostoru.

Pročitajte još: Višenamenski STO NA RASKLAPANJE: Postaje duplo veći u samo par koraka! (VIDEO)

Kako tačno izgleda ovaj sistem razvlačenja kreveta, pogledajte na snimku ispod.

PRATITE NAS NA INSTAGRAMU i FEJSBUKU    

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.