· · Komentari: 0
UREĐENJE DOMA

Šta biste vi uradili da nađete OLUPINU AUTOBUSA? Pogledajte ovu neverovatnu transformaciju u KUĆU IZ SNOVA (FOTO)

Kućica na točkovima zvuči izazovno, zar ne?

1626469083_autobus.png
Foto: InstagramScreenShot/archiplanetary

Da li ste barem jednom zamišljali da imate kućicu na točkovima sa kojom biste obišli pola seta, makar kada ste gledali kako one izgledaju na filmovima ili u časopisima za urđenje domova? Kako bi vam zvučalo da je i sami napravit po svom ukusu i zahtvu vas i vaše porodice?

Pročitajte još: Četiri pametna rešenja koja čine vaš dom lakšim za čišćenje!

Ma koliko ovo zvuči neverovatno i nostvarljivo, ali kada pogledate neverovatnu tranformaciju pred vama, razmislićete o ovoj ideji i pkušati da pronađete inspiraciju u njoj.

Pročitajte još: Glumica KEJTI HOLMS u kombinaciji koja će se svideti svim ženama: Ležerno i elegantno (FOTO)

Naime, jedan mladi bračni par naišao je na staru oluppinu od autobusa i rešio da ostvari svoje snove i naprave kućicu na točkovima. Transofrmacija je trajala tokom dužeg vremenskog perioda, ali podrazumevala je potpunu restauraciju i menjanje forme samog prevoznog sredstva. Nakon toga, od napuštenog autobusa napravili su pravi mali aprtman.

Pogledajte kako izgleda raj na točkovima...

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.