Oglas
· · Komentari: 0
TRIKOVI ZA KUĆU

Tri NAJBRŽA načina da se otarasite komaraca: Evo šta treba da stavite u tanjir da biste ih oterali

Oterajte komarce na potpuno prirodan način

1653064262_nature-ge7793a873_1280.jpg
Foto: Piksabej
Oglas

Komarci spadaju u jedne od najomraženijih insekata, a njihova sezona upravo počinje i zbog toga je dobro imati trikove za "prvu pomoć" pri ruci. Evo kako možete da ih se rešite na prirodan način.

1. Limun i beli luk 

Testiran metod za dobijanje doma bez komaraca je upotreba limuna sa belim lukom. Komarci mrze miris belog luka i bilo čega što je citrusno. Dakle, isecite limun na dva dela i gurnite beli luk u obe polovine.

Pročitajte još: Biljke koje zapravo odbijaju KOMARCE i druge BUBE KOJE GRIZU! Posadite ih u saksiju i bićete mirni

Čuvajte tanjire ovih limuna sa belim lukom po kući da biste se rešili komaraca. To je prirodan i bezopasan repelent protiv komaraca u zatvorenom prostoru.

2. Posuda sa sapunjavom vodom

Da li ste znali da posuda sa sapunjavom vodom može da deluje kao repelent protiv komaraca u zatvorenom prostoru? Da biste kontrolisali komarce kod kuće, u kuću možete staviti široku posudu sa sapunjavom vodom.

Uverite se da je posuda dovoljno sapunjava da bude prekrivena mehurićima. Za ovo možete koristiti sapun za pranje sudova ili deterdžent.

Pročitajte još: Rešite se muva uz pomoć samo jedne namirnice koju svi imamo u kuhinji

Voda privlači komarce. Ali kada jednom sednu na ovu posudu sa vodom, zarobiće se u mehurićima i umreće, dajući vam tako dom bez komaraca.

3. Posuda sa pivom

Ako imate pivo ili neki drugi alkohol, ovo je odličan način da se rešite komaraca u kući. Samo držite posudu sa pivom ili alkoholom u svom domu da biste kontrolisali komarce. Komarci ne podnose miris piva i alkohola, a ova metoda će ukloniti komarce iz kuće.

BONUS VIDEO:

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas