Oglas
· · Komentari: 0

POKAZALI ŠTA ZNAČI BITI DRUG! Kako su mališani iz Srbije jednoj Leni (8) olakšali život

Obezbeđena sredstva za kupovinu aparata za osmogodišnju Lenu Janković

1635424599_crtez.jpg
Foto: Piksabej
Oglas

Povodom obeležavanja 30 godina rada i izrade humanitarnog kalendara, Roma Company organizovala je nagradni konkurs pod nazivom „Crtežom do sreće“, u kojem su učestvovala predškolska deca i učenici osnovnih škola iz čitave Srbije.

Kažu da je detinjstvo najlepši period u životu jednog čoveka. Doba kada imamo najmanje briga, doba kada se rađaju prva prijateljstva, prve ljubavi. Doba kada je sve bezbrižno i lako, doba kada drugi brinu o nama, kada nas uče pravim vrednostima. Mališani iz predškolskih ustanova i osnovnih škola širom Srbije, pokazali su šta znači biti pravi drug i položili najznačajniji životni ispit – empatija i humanost, a to je ujedno i bio cilj ovog humanitarnog projekta Roma Company.

Uz pomoć svojih roditelja, profesora, učitelja i vaspitača, deca su udružila svoju humanost i kreativnost, kako bi pomogli osmogodišnjoj Leni Janković, koja boluje od retkog oblika spinalne mišićne distrofije. Za svaki pristigli rad, Roma Company je donirala 100 dinara za nabavku aparata - Cough Assist, koji će maloj Leni omogućiti lakši i bezbrižniji život.

Foto: promo

- Veoma smo zadovoljni odzivom naših najmlađih, kao i time da je Humanitarni konkurs Roma Company podržalo preko 60 ustanova širom Srbije. Donacijom u iznosu od 100 dinara za svaki pristigli rad uspeli smo da prikupimo i doniramo celokupan iznos od 463.000 dinara neophodan za nabavku aparata - Cough Assist. Ovim putem želeli bismo da se zahvalimo svoj deci, njihovim roditeljima, vaspitačima, učiteljima, profesorima, na neverovatnom duhu i entuzijamu koji su se pokazali kao uzdanica u ostvarenju nečije sreće - izjavila je Jelena Anđelković, menadžer za komunikacije u Roma Company.

U narednim danima malenoj Leni biće doniran Cough Assist (aparat koji pomaže prilikom iskašljavanja), koji će Roma Company obezbediti u saradnji sa Fondacijom NORBS Plus, a ujedno će se realizovati i proglašenje dobitnika ovog humanitarnog likovnog konkursa. Nagrađeni radovi biće deo humanitarnog kalendara, koji će Roma Company poklanjati svojim poslovnim partnerima širom Srbije.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas