Oglas
· · Komentari: 1
LEPE VESTI

Jelena Bin Drai se oglasila povodom četvrte trudnoće: Presrećni smo i nestrpljivi!

Jedan od najbogatijih parova u Arapskim Emiratima će postati brojniji za još jednog člana porodice, zbog čega su neizmerno srećni

1611258481_jelena.jpg
Foto: Instagram printscreen/ jelenabindrai
Oglas

Nekadašnja mis Jugoslavije Jelena bin Drai i Said bin Drai su se upoznali 2003. godine, da bi svoju ljubav krunisali brakom 2008. godine u Dubajiju.

Pročitajte još: LUČE IZ KASIDOLA slavi rođendan u VELIKOM STILU! Evo šta je Dragana Mirković sebi poželela (FOTO)

Njih dvoje su dobili troje dece, a sada je par saznao da će postati bogatiji za još jednog člana porodice. Naime, supruga arapskog milijardera je u drugom stanju i čeka četvrto dete.

– Nakon tri deteta, ideju o tome da imaju još dece Jelena i Said su ostavili daleko iza sebe. Ali nakon pregleda kod ginekologa, Jelena je saznala da čeka četvrto dete. Pošto se radi o ranoj trudnoći, po savetima lekara morala je da miruje, što je njoj predstavljalo možda i najveći problem. Kako važi za veoma energičnu ženu koja tokom dana radi po više od osam sati, trudila se da vreme koje je provela mirujući potroši na najbolji mogući način.

Pročitajte još: "Rekao sam mu da to nije naivna operacija" ... Darko Lazić progovorio o smrti oca i uvredama na račun izgleda

- Konstantno je čitala, a sve obaveze koje ima oko velikog porodičnog biznisa trudila se da vodi preko virtuelnih sastanaka. Dodatno otežavajuću okolnost predstavljala joj je pandemija koja vlada u celom svetu, te nije mogla da se kreće u meri kojoj je želela. Neke planove je zbog trudnoće rešila da stavi na čekanje, ali zato je odlučna da tokom čitavih devet meseci vredno radi. Čim su joj doktori saopštili da je prošao rizičan period, nekadašnja manekenka je počela da zakazuje sastanke sa svojim timom i vodi računa o svemu što se nalazi u njenom opisu posla – objašnjava izvor blizak ovom paru.

Povodom ovoga oglasila se i Jelena Bin Drai, koja je potvrdila da je u blagoslovenom stanju, kao i to da su ona i njena porodica presrećni što će na svet doći još jedna beba.

– Nismo očekivali. Iskreno bili smo iznenađeni, ali svakako je to bilo veoma prijatno iznenađenje za nas i naše porodice – izjavila je Jelena i dodala:

Pročitajte još: Predivan gest slavnog glumca: Poslao video poruku dečaku obolelom od raka (VIDEO)

– Oboje smo uzbuđeni kao i svakog prethodnog puta, čak možda sada još više jer nije bilo očekivano, ali čini mi se da Said više pokazuje tu znatiželju i veoma je nestrpljiv da upozna još jednog člana naše porodice – kaže Jelena Bin Drai.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas