· · Komentari: 1
KUĆNI POSLOVI

Muškarac koji NE POMAŽE ženi oko kućnih poslova dao OBJAŠNJENJE: Kladimo se da ovo niste očekivali

- Moj savet muškarcima je da se ostave mačo gluposti i da budu ravnopravni partneri svojim ženama - poručio je.

1597925784_Depositphotos_139874698_s-2019.jpg
Foto: Depozit

Jedan muškarac podelio je svoje mišljenje o deljenju kućnih poslova sa suprugom i privukao puno pažnje.

- Pre nego što krenete bacati drvlje i kamenje na mene, dozvolite da vam objasnim zašto ne pomažem svojoj ženi oko kućnih poslova - napisao je na početku.

Pročitajte još:  Ovde POSTOJI NAČIN: Evo kako da ostvarite POPUST na letovanje

Pročitajte još: Važno za sve roditelje! Ukoliko vam dete ima ovaj PROBLEM, gastroenterolog IMA REŠENJE

Kada mu je u goste došao prijatelj s kojim je popio kafu i rakiju, ustao je i rekao mu da mora da opere suđe.

- Prijatelj me pogledao kao da nisam normalan. S mešavinom divljenja i zbunjenosti je rekao: 

- Lepo je što pomažeš svojoj ženi. Ja svojoj ne pomažem zato što nikad nije rekla hvala za sve ono što sam joj pomagao. Prošle nedelje sam usisao kuću, a ona ni jednom nije rekla hvala.

Seo sam pored njega i pogledao ga pravo u oči: - Ja ne pomažem svojoj supruzi - rekao sam ozbiljno: 

- Mojoj supruzi ne treba pomoćnik, potreban joj je partner. Ja sam njen partner i u kući posao delimo partnerski. To što ja obavljam posao, ne znači da joj pružam pomoć. - objasnio je muškarac.

Pročitajte još: ODMOR ne garantuje ZABAVU, ali evo RECEPTA koji može da pomogne

Nisam pomagač
Foto: Depozit

Naglašava kako on ne pomaže supruzi u čišćenju kuće, već je to i njegova dužnost jer on isto živi u njoj.

- Ne pomažem supruzi kad skuvam ručak, jer sam i ja gladan i moram da jedem. Muškarac više nema obvezu da hrani porodicu, ali zašto žena još uvek mora da glumi domaćicu i kuvaricu? Ne pomažem supruzi da pere posuđe jer sam i ja koristio to posuđe. Ne pomažem ženi oko dece, jer su to i moja deca i moja dužnost je da se brinem o njima jer sam im ja otac. Ne pomažem ženi da slaže odeću, da je pere, pegla jer je to i moja odeća i odeća moje dece. 

Pročitajte još: Kako da OBJASNITE DETETU da treba da NOSI MASKU i kada je to potrebno? Ovo su SAVETI

Ja nisam pomagač u ovoj kući, ja u njoj živim. 

A što se tiče pohvale: kada si ti zadnji put rekao ‘hvala’ svojoj supruzi što svaki dan kuva, čisti, pere, brine o deci? - upitao je prijatelja koji ga je zbunjeno gledao.

- Moj savet muškarcima je da se ostave mačo gluposti i da budu ravnopravni partneri svojim ženama. Ne dozvolite da budete gost u svojoj kući i u životu svoje dece. - zaključio je muškarac.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.