· · Komentari: 0
ZANIMLJIVO

Ova IMENA su roditelji dali deci, a onda su ZAŽALILI

Novo istraživanje je pokazalo da se roditelji često žale zbog imena svoje dece

1594803446_boy-child-childhood-happiness-235554.jpg
Foto: Pixabay

Svaki roditelj zna koliko je teško odlučiti se oko imena deteta kada se rodu. Neki odlučuju mesecima pre, a drugi se odlučuju za izbor, kada dete dođe na svet.

Pročitajte još:  Dečak svake noći viđa ŽENU kako mu dolazi u sobu i postavlja JEZIV ZAHTEV: NJegova baka traži POMOĆ

Foto: Pexels

Prema novom istraživanju koje je sprovela jedna britanska kompanija, 73 posto roditelja, smislila je bolje ime za dete, onda kada su ih već prijavili. Neki su odluku doneli na osnovu onoga, kako će se odraziti ime kad deca porastu, dok je trećina priznala da uopšte nije razmišljala o imenima svoje dece. 

Još jedan od razloga zbog kojih žale oko izbora dece je i taj, jer ga je partner ili partnerka izabrala, kao i da većina prijatelja zovu decu isto. Takođe naveden je razlog i zbog zadirkivanja u školi ili zao što je neka poznata ličnost isto tako nazvala svoje dete.

Imena koja prednjače, a zbog kojih su se roditelji pokajali su definitivno Hanter i Aurora. 

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.