Oglas
· · Komentari: 2
SASTAV

Učenik petog razreda iz Veternika OBJASNIO: NJegov sastav o letnjem raspustu ZAPALIO internet (FOTO)

Početak školske godine je uvek motiv roditeljima da na društvenim mrežama podele zanimljive fotografije svoje dece, neke smešne situacije iz škole ili pak neki domaći zadatak, kao što je sada slučaj.

1599293648_Domaci-zadatak2.jpg
Oglas

Naime, roditelji jednog učenika petog razreda iz Veternika podelili su na društvenim mrežama fotografiju domaćeg zadatka njihovog deteta, koju je prenela i jedna popularna stranica.

Tema domaćeg zadatka je bila standardna, što je običaj u školama nakon letnjeg raspusta, a to je "Doživljaj sa letnjeg raspusta".

Kako je ovo leto bilo, blago rečeno, drugačije od svih prethodnih, zbog posledica pandemije korona virusa i aktivnosti dece tokom leta bile su drugačije nego prethodnih godina.

Pročitajte još: Detetu ne govorite TRI ZABRANJENE reči ako želite da ga motivišete

Ovaj učenik izneo je svoje viđenje letnjeg raspusta i cele situacije na jedan objektivan, ali i zanimljiv način. Prenosimo vam nesvakidašnji domaći zadatak učenika petog razreda iz Veternika:

Pročitajte još: Ovo su NAJVAŽNIJE SOCIJALNE VEŠTINE koje DETE treba da poseduje

Objava ovog domaćeg zadatka izazvala je brojne reakcije i komentare na socijalnim mrežama, a neki od njih su: "Sa akcentom na želje kriznog štaba", "Bravo mili, proći će i ovo samo ne treba da padnemo u ovom ratu tehnologije", "Bravo !!! Ukrali su nam ovu godinu!", "Objasnio", kao i "Samo ću reći nije se desilo"...

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas