Oglas
· · Komentari: 0

"Uspeli smo": Glumica u 56. godini rodila sina Luku - kada su joj rekli da je to nemoguće ostvario joj se najveći san (FOTO)

Nakon neuspešne vantelesne oplodnje dogodilo se iznenađenje

1687425363_Untitled.jpg
Foto: Instagram /printskrin/ claudiaraia
Oglas

Brazilska glumica Klaudija Raja otkrila je u martu ove godine da su ona i njen suprug Džarbas Omem de Melo (53) dočekali svoje prvo zajedničko dete, dečaka po imenu Luka. 

Onda kada je mislila da je sve izgubljeno i da neće imati zajedničko dete sa drugim suprugom, 56-godišnja zvezda telenovele, zatrudnela je tri godine nakon što su joj lekari rekli da joj je počela menopauza.

- Luka je stigao i zablistao u subotu uveče. Stigao je ovde, 11 februara, već je zauzeo svoje mesto. Uspeli smo - poručila je ponosna mama tada na Instagramu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Claudia Raia (@claudiaraia)

Klaudija je u drugom braku od 2018. a zbog jake želje da ima zajedničko dete sa drugim mužem odlučila se za vantelesnu oplodnu. Nakon neuspešnog prvog pokušaja odlučila je da odustane od trećeg deteta. Ipak, tri godine kasnije dogodilo se iznenađenje.

- Imala sam vrlo ozbiljan razgovor sa Bogom. Rekla sam: "Samo ću pokušati jednom. Neću izazivati ​​sudbinu. Pokušaću jednom, i ako uspe, u redu je, a ako se ne dogodi, razumeću", rekla je glumica, prenosi Pipl.

Kaludija je nakon ovakvih vesti dobila brojne pozitivne komentare, ali su se među brojnim pozitivnim našli i negativni, koje ona pokušava da razume.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Claudia Raia (@claudiaraia)

- U mom slučaju, imati 50 i više godina bio je jedan od izazova, ali vredi razmisliti o tome da danas postoji hiljadu porodičnih formata i toliko drugih oblika majčinske ljubavi. Moramo da zaustavimo ovu maniju osuđivanja ili postavljanja ograničenja na tuđe materinstvo, jer svaka osoba vidi ovo iskustvo na veoma intiman i jedinstven način.

Prema The Sunu, nakon što je saznala za trudnoću, mislila je da je njen doktor pogrešio.

- Imam 55 godina - seća se da je rekla svom lekaru. Ipak, lekar je bio u pravu, a Klaudiji i njenom suprugu se ostavrio san.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Claudia Raia (@claudiaraia)

BONUS VIDEO

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas