· · Komentari: 0

Ana Divac u kupaćem: Ponosno pokazala figuru u šestoj deceniji (FOTO)

Ana Divac sa ponosom nosi godine

1667822798_313919783_674631814076408_8053676360644555228_n.jpg
Foto: Instagram/ana_divac, O. Radošević

Snežana Ana Divac odlučila je da se tokom kišnih jesenjih dana seti leta i mora, pa je na Instagram profilu objavila novu fotografiju u kupaćem kostimu.

Supruga proslavljenog košarkaša ima 55 godina i ne ustručava se da pokaže prirodni izgled, što žene i te kako pozdravljaju.

Pročitajte još: "Mulen Ruž" u Beogradu: Seksi kombinacije i neviđeni spektakl Jelene Karleuše (FOTO)

Poznato je da je Ana naklonjena vežbanju, pa je često u sportskim komadima odeće, ali je tako ljubitelj i elegantne odeće. Na fotogafiji sa mora nosi crni jednodelni kupaći kostim, klasični model koji nikada ne izlazi iz mode i najlepši način ističe žensku figuru.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Divac (@ana_divac)

Kako je napisala u opisu fotorgafije "novi počeci", verujemo da je i njoj jesen donela osveženje koje je mnogima bilo potrebno, a idealno je vreme za promenu dosadašnjih rutina i okretanja novih životnih listova.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Divac (@ana_divac)

BONUS VIDEO

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU 

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.