· · Komentari: 0

Dnevni stajling Nine Badrić koji svi mogu poneti: Pevačica deluje mladoliko i razigrano, pa je tako obučena UZJAHALA KRAVU (FOTO)

Pevačica deluje sve mlađe i mlađe

1680167099_nINA-bADRIC-NASLOVNA.png
Photo: Shutterstock/ Instagam printscreen badrich

Ovako obučenu Ninu Badrić, retko ko bi mogao da prepozna kada bi je sreo negde na ulici. Pevačica se opredelila za jedan mladalački stajling za šetnju sa svojim prijateljicama. Kako je vreme bilo hladno, Nina(50) je ponela dugačku crnu zimsku jaknu, ispod koje je imala helanke u istoj boji i prugastu bluzu. Ovaj sportski izgled, naglasila je kačketom i patikama neon žute boje. Nema sumnje da Nina prati svetske trendove i kada je njen privatni izgled u pitanju, pa ovim izdanjem ne zaostaje za svetskim zvezdama. Ona je ostala verna svojoj novoj paž frizuri, koja se nazirala ispod kačketa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)

Širokog osmeha i vidno raspoložena popodnevnom šetnjom, Nina je u jednom trenutku uzjahala figuru krave koja se tu našla, a taj trenutak je zabeležen fotografijom.

BONUS VIDEO: 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.