Oglas
· · Komentari: 0

Džejla Ramović SPOJILA NESPOJIVO i pokazala da je moguće: Prošetala Milanom u najinteresantnijim prolećnim tendovima (FOTO)

Džejla Ramović ponela je idelan stajling za šetnju modnom prestonicom.

1647939090_Untitled.jpg
Foto: Printskrin/Instagram/ Džejla Ramović
Oglas

Mlada pevačica, Džejla Ramović, tokom prošle godine preselila se u Španiju gde je upisala fakultet i nastavila školovanje.

Džejla slobodno vreme koristi za putovanja, a sada se nalazi u italijanskom centru mode. Stajling je usaglasila sa ulicama Milana i prošetala interesantan spoj odeće. 

Pročitajte još: MORBIDNO: Kajli Džener se na Instagramu pohvalila nesvakidašnjim poklonom za njenu bebu! (FOTO)

Pevačica je uvek bila na strani fine mode, pa i sada nastavlja u tom tonu. Ponela je na prvi pogled nespojive boje. Širi, zeleni džepmer uklopila je uz roze šorc, spoj koji ove sezone često viđamo na prolećnim revijama. Svemu je dodala tamnoroze cipele dok u rukama drži manju plavu tašnicu.

Ukoliko ste se pitali da li suprotne boje možete zajedno da ponesete, nova modna pravila kažu "da". Džejla je stajlingom to i pokazala, pa je sada idealna inspiracija za naredni prolećni stajling.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU


 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas