Oglas
· · Komentari: 0
IZNENAĐENJE

Džil Bajden oduševila Mišel Obamu nesvakidašnjim poklonom (FOTO)

Prijateljstvo Džil Bajden i Mišel Obame traje godinama, a sada je prva dama Amerike odlučila da iznenadi svoju prijateljicu

1612514852_bajden.jpg
Foto: YouTube printscreen /Entertainment Weekly
Oglas

Mišel Obama je još davne 2009. godine zasadila razno povrće u Beloj kući, a sada je Džil Bajden, upravo ubrala plodove njenog rada i poslala joj korpu punu svežeg povrća.

Pročitajte još: Kraljica Elizabeta ima novu MILJENICU: NJena mama je zamenila MEGAN

Mišel Obama odmah se na društvenoj mreži Instagram, pohvalila pokolonom koji je dobila od svoje prijateljice iz bašte u kojoj je i sama provodila dosta vremena.

- Volim te, Džil - stoji u opisu fotografije koju je bivša prva dama Amerike postavila na svom Instagram profilu.

Pročitajte još: Žene uživaju u nakitu, a one koje imaju mnogo novca nikada ga ne skidaju zbog ovoga

Upravo povrće koje se gaji u bašti Bele kuće, poslužuje se prvoj porodici i njihovim gostima. Sama korpa nije trebala da putujedaleko i sve je stiglo sveže, budući da porodicaj Obama, žive svega nekoliko kilometara dalje, u Vašingtonskoj četvrti Kalorama.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas