Oglas
· · Komentari: 0
STIL

Ketrin Zita Džons ispratila ćerku na koledž, pa u kupaćem vežbala hulahop (VIDEO)

Ketrin Zita Džons je počela da otkriva neke od modela kolekcije čija prodaja uskoro počinje.

1630494355_Ketrin-Zita.PNG
Foto: Instagram/ screenshot catherinezetajones
Oglas

Velšanka Ketrin Zita Džons (51) upravo je objavila fotografiju na kojoj u svom domu sedi na trosedu, a obučena je u farmerke i beo džemper. Na nogama su platnene patike bez pertli sa dezenom riblja kost.

Pročitajte još: GLAMUR U SEPTEMBRU! Deca slavnih krenula u gimnaziju, a školarina je kao stan u Beogradu: Za njih godina košta 76.000 EVRA! (FOTO)

Ketrin Zita Džons postala modna kreatorka?

Ketrin Zita Džons već neko vreme najavljuje kolekciju koju je pripremila, ali je ostalo nejasno da li će to biti sportska oprema, patike ili svakodnevna garderoba za nošenje. Jedno je sigurno, kolekcija će se zvati "butterflytwists."

Džemperi, oprema za sport ili patike?

Pratiocima slavne glumice su se dopali modeli koje je podelila sa njima, pa su je zasuli srcićima i pohvalnim porukama. Lepa glumica, zaista, lepo izgleda u belom džemperu po kom je rasuta njena crna kosa.

Ketrin Zita redovno vežba

Ona je nedavno objavila i fotografiju sa snimanja u kojem sedi na joga tatamiju, a obučena je u sive helanke i majicu. I na toj slici nosi platnene patike bez pertli.

Pročitajte još: Pripremite dva jesenja komada garderobe: Ko bi rekao da će se nositi danju? (FOTO)

Međutim, neuporedivo zanimljiviji je njen video na kojem je pokazala šta radi kako bi imala odličnu liniju. Naime, ona u videu, obučena u dvodelni kupaći kostim, okreže hulahop. Ketrin Zita Džons to radi veoma spretno, pa je jasno da je to njen način da sačuva dobar stas.

Glumica je nedavno pokazala i kako vežba tokom odmora na Majorci. Naime, Ketrin Zita Džons je na jahti vežbala jogu.

Ćerka Ketrin Zite Džons krenula na koledž

Ketrin Zita Džons je nedavno ispratila ćerku Karis Daglas na koledž, a sin je proslavio rođendan.

- Moja ćerka Karis se priprema za koledž. Put do visokog obrazovanja počinje u kupatilu, sa protezom i strašću ka čitanju.  Karis se pakuje, a ja gledam njene stare video snimke - napisala je Ketrin Zita.

Pročtiajte još: BRUKA: Brat Megan Markl ulazi u rijaliti! Sa njim je i bivši očuh Kim Kardašijan

Pročitajte još: Kraljica je ljuta: Megan Markl i princ Hari neće krstiti Lilibet u Vindzoru

Ketrin je tokom leta objavljivala i fotografije sa mamom, a između ostalih na jednoj njih dve šiju, odnosno porubljuju zavese.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas