Oglas
· · Komentari: 0
BEBA

Megan Markl na mukama: Ko će biti KUM bebe Lilibet? Oprah, Beyonce ili OVAJ slavni par

Megan Markl i princ Hari su dobili ćerkicu Lilabet, a već razmišljaju ko će biti kum!

1623050738_w_56690082.jpg
Foto: EPA
Oglas

Opra Vinfri je među ključnim osobama koje bi mogle da budu kume maloj Lilibet. Devojčicu će zvati Lili Dijana Mauntbaten Vindzor od Santa Barbare. Beba Lili je rođena u petak u 11.40 časova ujutru.

Pročitajte još: Megan Markl i princ Hari dobili UPOZORENJE: Evo ko im se mota oko kuće! (FOTO)

Beba i mama se osećaju odlično, a Megan Markl se porodila u kući i porođaj je sakriven od javnosti sve do nedelje. Devojčica je dobila ime Lili po prabaki koju u kući tako zovu.

Ko će biti kum Lili?

Opra Vinfri je naozbiljniji kandidat, pre svega zbog intervjua koji su vojvoda i vojvotkinja od Saseksa ekskluzivno dali upravo njoj da bi objavili popularno nazvani Megxit.

Opra Vinfri redovno dolazi u posetu kod para, druže se i bliski su. Sama Megan Markl smatra da bi Opra bila savršena kuma za njenu ćerku. Naime, ona želi da devojčica bude okružena jakim ženama.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gayle King (@gayleking)

Gejl King je, takođe, na visokom mestu liste. Ova voditeljka je, praktično, kuma ovom paru, a pokrivala je sahranu Harijevog dede Filipa.

Pročitajte još: Lepa Brena ocenila stajling Aleksandre Prijović! (FOTO)

Serena Vilijams kuma maloj Lilibet?

Serena Vilijams je bila gost na njihovom venčanju 2018. godine, a Megan Markl se sa teniserkom druži već sedam godina.

Međutim, priča se i da Ketrin MekFi može da odigra ulogu kume, jer je Megan Markl nju pitala da bude kuma malom Arčiju pošto su drugarice još iz škole.

Beyonce je kandidat za kumu

Megazvezda Beyonce je, takođe, ozbiljan kandidat, jer je redovno u intervjuima hvalila Megan Markl koju je upoznala na premijeri filma "Kralj lavova" u Londonu 2019. godine. "Inspirišeš nas svojom snagom" - često izjavljuje ova pevačica.

Pročitajte još: Anastasija Ražnatović pored ARKANA: "Nema ona ništa Cecino, ista je otac" - Zbog OVE slike bukti rat na Instagramu! (FOTO)

Džordž i Amal Kluni kumovi maloj Lilabet

Džordž i Amal Kluni bili su gosti iznenađenja na venčanju princa Harija i Megan Markl, pa ih ne treba odbaciti kao potencijalne kumove maloj Lilabet.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Elle Italia (@elle_italia)

Princ Hari i Džordž Kluni dele strast prema motorima, a prema jednoj verzili Megan Markl i princ su vezu ojačali upravo u njihovoj vili na jezeru Komo.

Pročitajte još: Britanski dvor "ODUŠEVLJEN"! Kraljica Elizabeta poslala poruku Megan Markl i princu Hariju nakon rođenja bebe

Megan Markl je 2019. godine sa sa njene zabave za bebe u NJujorku u Englesku vratila privatnim avionom Amal Kluni. Takođe, zanimljivo je da su Arči i Džordž Kluni rođeni istog dana, ali glumac smatra da ne bi bio dobar kum, jer je otac blizanaca i ne ide mu najbljoe.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas