· · Komentari: 0

Naša dizajnerka sve popularnija među svetskim zvezdama: Prijanka Čopra i Serena Vilijams oduševljene su ISTOM PINK HALJINOM

Prijanka Čopra je blistala u JARKO PINK haljini, naše poznate dizajnerke: Roksanda Ilinčić sve popularnija među svetskim zvezdama

1685971643_Collage-Maker-05-Jun-2023-03-20-PM-6095-Prijanka-Selena-naslovna.jpg
Photo: Profimedia/ Instagram printscreen roksandailincic

Nakon premijere u Rimu, glumica je prošetala crvenim tepihom u Los Anđelesu, povodom svog najnovijeg filma ''Citadel''.

Prijanka je ovaj jednostavni ali efektni izgled podigla na viši nivo upečatljivom bojom, koja je jedna od vodećih ove godine. Drapirana svilena pink haljina, sa potpisom Rokande Ilinčić i dolazi iz njene kolekcije za jesen 2022.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Roksanda (@roksandailincic)

Izgleda da je ovo omiljeni model haljine, obzirom da ju je nedavno ponela i Serena Vilijams, koja je inače Prijankina dobra prijateljica.

Foto: Profimedia

Prijanka je zaokružila izgled šminkom u ružičastim tonovima, kao i sandalama prekrivenim srebrnim kristalima i diskretnim minđušama.

Da popularnost ove dizajnerke koja živi i radi u Londonu raste, dokaz je i činjenica da je na nedavnom koncertu u engleskoj prestanici u njenoj haljini plave boje, izašla i Bijonse.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.