· · Komentari: 0

Nina Badrić ponela haljinu koja smanjuje kilograme i oblikuje figuru: Kreacija Viktorije Bekam za kojom žene lude (FOTO/VIDEO)

Savršena je za izlazak, ali i romantičnu večeru u dvoje

1685966033_NINA-BARDIC-NASLIVNA.jpg
Photo: Instagram printscreen/ badrich

Popularna regionalna zvezda Nina Badrić, još jednom je pokazala da neguje prefinjen stil i da svaki autfit bira s puno pažnje i truda.

Na jednom događaju u Puli, lepa pevačica se pojavila odevena u crnu midi haljinu koju je dizajnirala jedna od najpopularnijih svetskih kreatorki, Viktorija Bekam.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)

 

Ova elegantna crna haljina koja ima skupljeni prednji deo, lepršave rukave i blagi V-izrez pozadi, savršeno pristaje gotovo svim ženama. Ona ima blago suženje u predelu struka, a nabori na stomaku skrivaju višak ukoliko ga ima. 
Donji deo haljine nežno se širi ka listovima, a dobro je poznato da haljine ravnog kroja mogu da prikriju višak ukoliko ga ima na bokovima. Ovaj model osvojio je žene širom sveta, jer je napravljen od mekane viskoze, a dužina od oko 120 cm savršena je za žene gotovo svake građe. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)

Na zvaničnom sajtu Viktorije Bekam ova haljina se prodaje za 850 dolara i dolazi u 6 različitih veličina i pet boja, crnoj, ljubičastoj, žutoj, zelenoj i beloj. 

Nina je ovog puta odabrala crnu, a mnogi pratioci koji su joj velika podrška na Instagramu komentarisali su njen savršen stil, ali i liniju na kojoj bi mogle da joj pozavide i mnoge mlađe koleginice. 

BONUS VIDEO: 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.