Oglas
· · Komentari: 0

Prelepa voditeljka osvojila Španiju: Slike na društvenim mrežama oduševile pratioce (FOTO)

Voditeljka uživa na moru sa svojim suprugom

1657286021_Bez-naslova.png
Foto: Printscreen/ Instagram - marija.egelja
Oglas

Voditeljka Marija Egelja je nedavno izgovorila sudbonosno "da". Ona je sa svojim izabranikom odlučila da ode na odmor. Par uživa u čarima Španije. Zajedno su otišli na Palma de Majorku.

Marija svakodnevno stavlja slike na svoj Instagram profil. Na njima se vidi da se par odlično provodi i da koriste svaki trenutak da provedu kvalitetno vreme zajedno. 

 

 

Pročitajte još: Haljina koja oduzima dah: Nikol Šerzinger očarala sve glamuroznim izdanjem (FOTO)

Ona je postavila nove modne trendove. NJeni kupaći kostimi i kombinacije za plažu će oduševiti sve modne kritičare. Najviše pažnje je privukla slika koju je nedavno postavila. Na njoj voditeljka izgleda kao vrhunski model. Na sebi je imala bele lanene pantalone, koje je iskombinovala sa belom košuljom na pruge koju je vezala između grudi. Kombinaciju su upotpunile velike, okrugle naočare za sunce.

 

 

BONUS VIDEO:

 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

 

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas