· · Komentari: 0
POZNATI

Princeza LJubica KARAĐORĐEVIĆ obožava jedan odevni predmet koji je APSOLUTNI HIT ovog leta (FOTO)

Princeza je izgradila jedinstven, ležeran stil koji pristaje svim ženama

1658858386_ljubica.png
Foto: InstagramScreenShot/ljubicakaradjordjevic

Srpska princeza LJubica Karađorđević već nekoliko godina je u braku sa princom Mihailom Karađorđević, sa kojim je svoje porodično gnezdo svila u Topoli. Ovde odgajaju svoje dvoje dece, princeze Nataliju i Isidoru, a princeza LJubica posebno je posvećena majčinstvu, zdravim životnim navikama i prirodi i uzgajanju konja. 

Pročitajte još: Marina Visković nije izneverila fanove: Pevačica nastupala sa povredom leđa, svi su mislili da je to deo stajlinga (FOTO)

NJen način života uslovio je i njen stil odevanja kojim dominiraju ležerne odevne kombinacije, koje prijaju svakodnevnim aktivnostima svake žene i majke dvoje dece. Ipak, jedan odevni komad neizostavan je tokom sunčanih dana - šešir. Sudeći prema fotografijama, princeza LJubica redovno uživa u svom omiljenom slamnatom šeširu sa jednostavnom žutom trakom koji je obavezan detalj na brojnim poznatim damama ovog leta.

Angažovanja princeze LJubice

Kao magistar farmakologija, radi kao konsultant farmaceutskih i kozmetičkih kuća u Evropi, a bavi se još marketingom i pisanjem tekstova o zdravlju.

Pročitajte još: Skupio preko MILION PRATILACA: Andrija Milošević pokorio mreže (VIDEO)

Sa suprugom knezom Mihailom osnivač je Fondacije “Koreni” posvećene razvoju dece i mladih i organizatorka Dečjeg festivala Oplenac. Bavi se humanitarnim radom za koji je 2021. godine, dobila Plaketu mira "Svetislav Milić - Mladima od srca".

BONUS VIDEO:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.