· · Komentari: 0
stil

Sofija Milošević dala odličan savet za oblačenje: Ponela kobinaciju koja će osvežiti svaki ormar (FOTO)

Sofija Milošević, pooznata manekenka i dizajnerka, važi za ženu koja zna da odabere i na zanimljiv način ponese savršen stajling.

1624010772_Capture.PNG
Foto: Printscreen / Instagram / Sofija Milošević

Da je teksas osvojio ormare ove godine govore mnoge poznate ličnosti koje za stajlinge biraju baš komade od ovog materijala.

Pročitajte još: VIKTORIJA BEKAM predstavila haljinu koju ćemo nositi tokom leta: Već je volimo (FOTO)

Stil Sofije Milošević

Sada je njen izbor pao na teksasu kome je ove godine vreme za veliki povratak. Izabrala je šorc i košulju istog materijala i sličnog tona koji su se odlično uklopili. Košulja je široka kakve volimo već neko vreme, udobna i praktična.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SOFIA (@sofijamilo)

Pročitajte još: JELENA ĐOKOVIĆ sve zasenila izborom haljine za finale Rolan Garosa: Ovaj model stoji svakoj ženi! (FOTO)

Ono što posebno mami poglede su sandale. Braon, potpuno otvorene sandale na vezivanje oko zgloba "razbile" su jednostavnost teksasa i celoj kombinaciji dale posebnu notu, a figuru učinile vitkom.

- Kada ste u nedoumici, nosite teksas - dodala je Sofija Milošević uz fotografiju, a ovaj savet bismo mogli i da preuzmemo kad vreme provodimo kraj ormara i pitamo se šta da obučemo.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.