Oglas
· · Komentari: 0

Tamara Dragičević u komadu koji sve više osvaja žene: Elegantno i odvažno (FOTO)

Tamara Dragičević ima besprekoran stil

1677320431_fest_otvaranje_24022023_0003.JPG
Foto: ATA images
Oglas

Poznato je da glumica Tamara Dragičević kupi poglede gde god da se pojavi. Sinoć se prošetala crvenim tepihom 51. Međunarodnog filmski festival FEST i pokazala da ide u korak sa najnovijim modnim trendovima, ali ih nosi na sebi svojstven način.

Lepa glumica bila je u društvu supruga, Petra Benčine, a pre nego što je zauzela mesto u sali pozirala je fotografima.

Vidimo da je i Tamara naklonjena odelima koja su zauzela sam vrh mode u poslednje vreme. Ipak, ponela je jedno na malo neobičniji način. Odabrala je beli prsluk sa V-izrezom i duboke i pantalone širokih nogavica iste boje. Iako je prsluk u okviru odela svojstven muškom stilu, od prošle godine je ponovo sve primećeniji na ženama, a Tamara mu je pružila notu ženstvenosti, pa je sve izgledalo savršeno uklopljeno.

Foto: Ata Images

Lepa glumica se odlučila za salonke boje odela, a kako bi bela dobila kontrast preko je ponela tamnosivi kaput maksi kroja.

Ukoliko ste u potrazi za drugačijim, a elegantnim izgledom Tamarin sinoćni izgled bi mogao da bude odlična inspiracija.

 Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas