· · Komentari: 0
POZNATI

Uživa na suncu i lepom vremenu: Kaja Ostojić izvajanom figurom zapalila društvene mreže (FOTO)

Kaja Ostojić je podelila sliku na Instagramu koja je oduševila sve njene pratioce.

1614620616_kaza-os.png
Foto: Printscreen / YouTube / Wave Music TV

Kaja važi za jednu od najzgodnijih i najlepših pevačica na ovim prostorima. Ona sada trenutno živi u Francuskoj, odakle često postavlja slike i video snimke. Pa je tako i danas sa svojim pratiocima podelila sliku i snimak iz svog dvorišta.

Pročitajte još: "Moj Beograd najlepši na svetu": Kaja Ostojić poslala EMOTIVNU poruku povodom otkrivanja spomenika Stefanu Nemanji (FOTO)

Tom prilikom ona je pokazala savršeno oblo telo, na kojem bi je mnoge mogle pozavideti. Međutim, Kaja nije oduvek tako izgledala, ona je pre svoje velike slave vodila bitku protiv viška kilograma. Gledajući njene sadašnje slike i snimke, vidimo da je iz te borbe izašla kao pobednik.

Na svom zvaničnom Instagram profilu podelila je kako uživa na prelepom, sunčanom danu. Ona je bila u kompletu za trening i tom prilikom je pokazala svoje izvajano mišićavo telo.

Foto: Printscreen / Instagram / kaya_ostojic

Foto: Printscreen / Instagram / kaya_ostojic

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.