· · Komentari: 0
NE RADITE TO!

Evo kojim navikama UBRZAVATE PROCES STARENJA

Koža na grudima stari dve do tri godine brže od ostatka tela.

1609681890_Depositphotos_53622675_s-2019.jpg
Foto: Depozit

Bilo zbog dojenja, godina ili genetskih predispozicija, nijedna žena ne može da izbegne to da joj se grudi u nekom trenutku života barem malo ne opuste. Međutim, postoje i neke navike koje mogu ubrzati ili pogoršati proces.

Pročitajte još: Neverovatno je šta sve utiče na stvaranje CELULITA? Stres jedan od faktora

Evo na šta treba da pazite...

Grudnjak

Uvek birajte grudnjake koji će dati dovoljnu podršku grudima jer će u suprotnom, odnosno ako se grudi tresu, koža na grudima oslabiti, kao i proizvodnja kolagena.

Foto: Depozit

Pušenje

Čak i samo jedna cigareta dnevno i povremeno pušenje slabe i čine kožu starijom, jer uzrokuju smanjenje dotoka krvi u površinski sloj kože.

Pročitajte još: Žene su HIT! Da li znate koliko traje praznično doterivanje?

Jo-jo dijeta

Ako varirate konstantno između dva do četiri kilograma telesne mase gore-dole, to nije problem. Ali ako se radi o deset ili više kilograma, svaki put kada dobijete i izgubite kilograme koža na grudima će se još više opustiti.

Kreme

Foto: Depozit

Kao što štetni UV zraci doprinose nastanku bora na licu, kreme sa zaštitnim faktorom isto tako nepovoljno utiču na grudi jer se smanjuje stvaranje kolagena i oštećuje koža, što rezultira opuštenim grudima.

Pročitajte još: Sprečite suvoću ruku: Napravite kućni piling i vratite im hidriranost

Trčanje

To nikako ne znači da bi trebalo da prestanete da trčite, već da dok trčite nosite sportski grudnjak s odvojenim korpama koji će grudi držati na mestu.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.