Oglas
· · Komentari: 0
PARTNERSKI ODNOSI

ŠPIJUNIRATE MUŽA? Niste jedina! Evo KAKO I KOLIKO žene proveravaju partnere

Muškarcima se najčešće pripisuje ljubomora, ali ženama se pripisuje ono još gore - kopanje po privatnim stvarima partnera!

1603923060_proveravanje.jpg
Foto: Pixabay
Oglas

U partnerskim odnosima, muškarcima se najčešće pripisuje ljubomora i posesivnost. Sa druge strane, ni žene nisu najsavršenije, bar ne kada je u pitanju neprestano špijuniranje i proveravanje svojih partnera čak i onda kada nema potrebe za tim.

Pročitajte još: Jaka, sa snegom ili slaba? Da li ste znali da nam OPADANJE LIŠĆA govori kakva će biti ZIMA?

Čak 43 odsto žena priznaje da redovno špijunira svog partnera...

Verovali ili ne, svaka peta žena nikada nije proveravala privatne podatke svog partnera. Ili barem nije priznala da je to radila.

Pročitajte još: ZNAČAJNO OTKRIĆE: Naučnici pronašli VODU na MESECU (VIDEO)

Prema podacima koje je obelodanila popularna internet stranica Online Spy Shop na osnovu istraživanja sprovedenog međi ženskom populacijom, čak 40 odsto žena preferira da pretura po mobilnom telefonu svog partnera i čita njegove privatne poruke sa drugima.

Naime, čak je 43 odsto žena priznalo da redovno špijunira svog partnera, a još većih 58 odsto otvoreno priznaje da nema potpuno poverenje u njega. 

Pročitajte još: NE uzdržavajte se od SOČNIH PSOVKI, jer su zdrave, pogotovo na OVOM MESTU

Načini špijunaže su različiti, pa da vidimo koji su najomiljeniji:

  • Proveravanje mobilnog telefona i aplikacija za dopisivanje (40 odsto)
  • Učestalo pozivanje na telefon kad je izašao bez nje (19 odsto)
  • Upadanje u profile na društvenim mrežama (18 odsto)
  • Proveravanje istorije na GPS uređajima (16 odsto)
  • Čitanje mejlova (13 odsto)

Pročitajte još: Istraživanje pokazalo: Muškarci sa DUBLJIM GLASOM pre će varati u vezi, evo i zašto

Navodno, ipak 41 odsto žena tvrdi da nikad nije špijuniralo svog partnera. Ili bar nije želelo da bude iskreno prilikom popunjavanja ankete...

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas