· · Komentari: 0
OLIMPIJSKE IGRE

Upoznajte Jovanu Arsić, devojku koja brani srpske boje: "Otišla sam sa drugaricom na trening, ušla u čamac, zaljubila se na prvi pogled" (FOTO)

Mlada Zrenjaninka u odličnoj formi.

1626960676_Untitled15.png
FOTO: Printskrin/ Instagram/ jovana_arsicwr

Olimpijske igre u Tokiju počinju sutra i svi euforično čekamo rezultate naših sporstista.

Pročitajte još: URNEBESNO! Kakve su ljubavne savete Jugoslovenke čitale u novinama pre ODLASKA na MORE

Olimpijske igre 2021. godine

Prva koja ima čast da nastupa za Srbiju je veslačica Jovana Arsić, koja će se takmičiti u disciplini ženski skif. Nastup počinje u ranim jutarnjim časovima, 23. juula po japanskom vremenu.

Veslanjem je počela da se bavi u Zrenjaninu, da bi 2017. godine prešla u Crvenu Zvezdu.

Put do Olimpijskih igara je bio težak, posebno zbog virusa korona.

Jovana se nedavno osvrnula na prepreke sa kojima se suočila: "Celokupni period mojih priprema posle Evropskog prvenstva prošle godine je bio dosta turbulentan. Početkom februara sam bila bez trenera Dušana Kovačevića jer je dobio koronu i bio u bolnici – bukvalno je iz bolničkog kreveta došao tri i po nedelje pred ovo takmičenje. Mislim da je to bilo dosta značajno za mene, jer ne znam da li bih uspela da ostvarim ovaj rezultat i da se podignem psihički."

Jovana je tek druga veslačica koja će predstavljati Srbiju, nakon Ive Obradović koja nas je predstavljala u Pekingu.

Na pitanje novinara kako je počela da se bavi veslanjem, odgovorila je:

"Bila je to ljubav na prvi pogled. Otišla sam sa drugaricom na manje jezero na trening, ušla u čamac, zaljubila se na prvi pogled i iz njega više nisam izlazila." 

Lepotica plavih očiju, redovno kači slike na Instagram. Najčešće ćete videti scene iz teretane ili zdrave ishrane.

Ono što smo primetili je da Jovana, koja ima izvajano telo, najviše voli da nosi kežual stil, gde dominiraju majice i šortsevi. 

Kada ne vesla, Jovana se bavi stvarima koje je opuštaju.

“Volim da čitam mnogo. Zanima me medicina, ali malo se ima vremena za druge stvari. Trening mi počinje u osam ujutru, dođem kući u jedan, a sledeći je već u pet. Nemam vremena da radim još nešto osim da se odmorim”.

Fanovi su joj poželeli sreću na Olimpijskim igrama i veruju da će se trud isplatiti.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU  

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.