· · Komentari: 0
OBUĆA

Živite u malom stanu, a imate PREVIŠE OBUĆE? Ovi jednostavni TRIKOVI će vam pomoći

Od kako smo prošle godine saznali da Celine Dion ima čitav jedan sprat u kući na kom drži svoju neprocenjivu kolekciju obuće, stvari ne idu istim tokom.

1600686098_Depositphotos_21218957_s-2019.jpg
Foto: Depozit

Žene i cipele, ta nerazdvojna kombinacija učinila je da postane suvišno prebrojavanje obuće koju u svom posedu ima jedna žena, kao i dvoumljenje po pitanju kupovine novog para. Čak i ako ne posedujete poput nekih (Celine ima 10.000 pari cipela!) na stotine cipela i čizama, u malom stanu zna da bude zaista izazovno smeštanje i do dvadesetak pari. U tom pogledu donosimo vam ovom prilikom zanimljive ideje za odlaganje obuće u kući.

KVADRATNE POLICE ZA OBUĆU

Umesto da obuću držite u kutijama i da pri tom provedete sate tražeći odgovarajući par, ako posegnete za kvadratnim policama imaćete na dohvat ruke, pregledno posložene sve cipele i čizme koje imate u svom posedu. Ukoliko se radi o visokoj polici savet je da u donjim redovima bude obuća koju najčešće nosite.

Foto: Depozit

PROZIRNE KUTIJE ZA ODLAGANJE

Osnovna prednost prozirnih kutija za odlaganje je u tome što ćete za razliku od kartonskih kutija moći da vidite šta se u njima nalazi. Takođe ako ste zabrinuti za količinu prašine sa kojom bi vaša omiljena obuća mogla da dođe u dodir, kao u pogledu otvorenih polica, ova varijanta se nameće kao vrlo zahvalno rešenje.

Pročitajte još: Ovo je IDEALNA VISINA ŠTIKLI: Udobne i prijatne

USPRAVNE POLICE ZA ORMAR

Ako u hodniku nemate dovoljno prostora za dodatnu policu za odlaganje obuće, opcija koja vam se nudi su uspravne police koje se kače sa unutrašnje strane ormara. Jedina mana ovih polica je ta što svoje duboke čizme nećete moći da smestite u njih.

POLICA U VIDU NOSAČA NA VRATIMA

Vrata sa unutrašnje ili spoljne strane ormara ili prostorije po vašem izboru su često zapostavljena površina. Samim tim ona su savršeno mesto za postavku police za obuću koja izgleda kao skladan metalni nosač, a koja u proseku može da prihvati i do 36 pari cipela.

Pročitajte još: Izbegavajte ovih 6 GREŠAKA prilikom oblačenja

KUTIJA ISPOD KREVETA

Ukoliko ne želite da vam sezonska obuća bude na putu, a ispod svog kreveta u spavaćoj sobi imate dovoljno mesta za odlaganje, zgodna opcija koja vam stoji na raspolaganju je kutija za obuću sa pregradama za svaki par.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.