· · Коментари: 0
ЕМОТИВНО

Сусрет необичних пријатеља након пет година ће вас расплакати (ВИДЕО)

Да пријатељство не познаје границе, показали су Демијан и Квиби. Човек и горила, а њихов поновни сусрет после пет година, веома ће вас дирнути.

1596015876_prijatelji.jpg
Фото: YоуТубе принтсцреен /АqуаВитаФилмс

Демијан Аспинал и његов пријатељ Квиби прави су пример тога да се искрено пријатељство никада не заборавља.

Прочитајте још: Како СЛИКАЊЕ може да ублажи АНКСИОЗНОСТ?

Квиби горила је као младунче доведен у резерват у Енглеској, где га је дочекао управо Демијан, бринуо се о њему и играо се са њим током првих пет година његовог живота. А онда је дошао тренутак растанка.  Квибија је требало вратити у дивљину, у афричке шуме Габона.

Након извесног времена, Демјан је дошао да посети свог другара. Квиби је прво гледао у њега, пажљиво га пипао својим огромним шакама, ко да је желео да се потпуно увери да је заиста он.  Загрлио га је и упознао са својом породицом, а онда су као и док га је Демјан чувао, поделили заједнички оброк.

Прочитајте још: НАЈНЕОБИЧНИЈИ посао у историји: Био је одлично плаћен, нимало тежак, али и бизаран

Поново дошао тренутак растанка, Квиби је толико био тужан. Чврсто је загрлио Демијана и једва га пустио да оде, а онда га је дуго пратио дуж реке... Погледајте видео који ће вас сигурно дирнути и подсетити на истински значај пријатељства:

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.