Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
САВЕТ

НИКАДА НЕ СТАВЉАЈТЕ МЛЕКО ЗА ТЕЛО НА ЛИЦЕ, а ево и због чега!

Битно је да сте неговани, али на прави начин.

1609320466_Depositphotos_251098594_s-2019.jpg
Фото: Депозит
Oglas

Нега лица није баш тако једноставна, толико тога има, лосиони за чишћење, креме, антириди, мноштво је препарата, и готово сваки гарантује оно најбоље за кожу, али то уједно и не значи да ће одговарати нашем типу коже.

Прочитајте још: У инат хладноћи: 3 сјајна решења која ће вам помоћи за испуцале усне

Када помислите на негу лица, прво што вам пада на памет је много бочица кремица, сваки део лица има своју крему. А да не спомињемо дневне, ноћне креме, лосиони за чишћење, много тога има.

Фото: Депозит

Сигурно вам се десило да сте све претходно пропустили и једноставно узели млеко за тело, па кад мажете тело, зашто не бисте и лице. Међутим, то је велика грешка.

Прочитајте још: Немојте бити лење! Ево зашто се ШМИНКА мора скинути СВАКО ВЕЧЕ

Никада не би требало да стављате млеко за тело на лице. Млеко за тело је теже и садржи парфеме, а кожа је додатно масна и упаљена.

Вашем лицу треба лагана нега, благе и нежне креме.

Прочитајте још: Свим младоликим женама једна ствар је заједничка - Оне се строго држе ОВИХ ПРАВИЛА

Осим тога, млеко за тело служи за хидратацију коже. За разлику од крема, оно не служи за решавање проблема коже лица, као што је старење и стварање бора.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas