Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ПЕРУТАЊЕ, ТАМНЕ ФЛЕКЕ ИЛИ ДЕПИГМЕНТАЦИЈА? Откријте “швајцарску тајну” здраве коже

Скривате се од погледа због перутања коже и црвенила, депигментација или хиперпигментација? Ако планирате Васкрс да проведете сами због непријатних погледа, размислите поново, јер је у Србију стигао швајцарски бренд Ептадерм, најновији савезник у нези оваквих стања коже

1650467663_Untitled.jpg
Фото: Промо
Oglas

Швајцарски научници искористили су најбоље из природе и воду швајцарских глечера поставили као базу за растварање и пренос активних супстанци. Под интуитивним називима ЕПТА ПСО, ЕПТА ВТЛГ и ЕПТА СПОТ, у линијама су спојили формулације и проценте активних састојака који су први пут доступни у Србији у таквом облику. Све три линије безбедне су за употребу у комбинацији са другим терапијама за кожна обољења, тако да их могу користити особе са псоријазом, витилигом или хиперпигментацијама. 

ЕПТА ПСО линија

Перутање коже, црвенило и задебљања која се љуште, могу бити последица псоријазе. ЕПТА ПСО линија са пет производа враћа хидратацију и виталност кожи захваћеној псоријазом, изразитом сувоћом и задебљањима или перутањем. ЕПТА ПСО гел за чишћење, ЕПТА ПСО 10 богата емулзија, ЕПТА ПСО 30 крема и ЕПТА ПСО 50 ПЛУС крема, садрже од 10 до чак 50% урее која доказано утиче на узрок перутања, док остали састојци утичу на симптоме. Поред урее, кожи додатно у помоћ прискаче Цетиол® Ултимате са снажном моћи хидратације, Оливем® 1000 који смањује црвенило, ствара филм који штити кожу од спољашњих утицаја и делује као емолијенс, као и Оцтопироx®, активни састојак који контролише раст микроорганизама, а присутан је у производу ЕПТА ПСО НОКТИ.

ЕПТА ВТЛГ емулзија

Потпуна депигментација на појединим деловима тела познатија је као витилиго. Нега такве коже добила је савезника у облику емулзије ЕПТА ВТЛГ. Своју јединственост емулзија дугује снажним антиоксидансима међу којима је и Иновеол® ЕГЦГ, стабилна верзија природног флавоноида из зеленог чаја који се вековима традиционално користи за детоксикацију и успоравање старења коже. Витамин Ц у облику натријум аскорбил фосфата такође утиче на пигментацију, уједначеност и чистоћу тена. ДНАге® и ниацинамид стимулишу способност обнављања коже. Заједничким деловањем иновативних састојака и правилном употребом, оптимални резултати могу бити видљиви већ после три месеца.

Фото: Промо

ЕПТА СПОТ линија

Свеобухватну помоћ у борби против хиперпигментација свих врста пружа ЕПТА СПОТ линија која подстиче равнотежу ћелија и смањење нежељених флека. ЕПТА СПОТ гел за чишћење стимулише регенерацију коже склоне хиперпигментацијама, дневна крема и ноћни серум делују на заустављање процеса производње меланина, а целодневну негу заокружује ЕПТА СПОТ 50+ крема са високим СПФ-ом која се лако упија у кожу и не оставља беле трагове. Линију одликује ВиаПуре® екстракт корена сладића са депигментирајућим ефектом, алфа арбутин са одличном способношћу посветљивања, гликолна киселина која стимулише производњу колагена и еластина у кожи, екстракт коре магнолије и Гигаwхите® са депигментирајућим дејством. Сва четири производа могу се користити и као подршка медицинским третманима и додатно оружје у борби за здрав тен без флека.  

Фото: Промо

Сви Ептадерм производи имају сертификате који потврђују да нису тестирани на животињама и да не садрже парабене, парфеме или глутен, као и да су погодни за целу породицу. Стручњаци за бренд Ептадерм доступни су на сајту и на Фејсбуку или Инстаграму, где свакодневно одговарају на директне упите о производима из линија ЕПТА ПСО, ЕПТА ВТЛГ и ЕПТА СПОТ. Сами производи се могу наћи у апотекама и онлине апотекама.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas