· · Number of comments: 0
АСТРОЛОГИЈА

ХОРОСКОП до 19. децембра: Платите рачуне и чувајте новац, ускоро стижу ДОБРЕ прилике

Тражите помоћ од пријатеља, прећутите ружне речи, смирите се...

1607678513_Depositphotos_375745146_xl-2015.jpg
Фото: Депозитфото

ОВАН

Посао

Окружени сте неспоразумима и сукобима. Најпаметније је да избегавате ситуације у којима ви доносите одлуке. Ако сте, у обављању свог посла, учесник у саобраћају, наоружајте се стрпљењем јер ћете свуда каснити. Осим тога, не крећите нигде пре него што проверите возило. Држите се подаље и од службених лица, најбезазленије ситуације могу се искомпликовати.

Опрез и пажња! Чувајте се саобраћаја, униформи, доношења одлука...

Љубав

Интригира вас неко нов и ових дана покушавате да се усредсредите на то. Не залећите се у нове емотивне пустоловине, нарочито ако још нисте рашчистили с неким из прошлости. Успомене које вас муче могу постати непремостива препрека за нову љубавну везу.

Здравље Премор.

Прочитајте још: Италијани предвидели корону још 1962. године?! Откривено шта стоји иза илустрације направљене пре 50 ГОДИНА (ФОТО)

БИК

Посао

На прагу сте промене којом се једна фаза вашег живота завршава. Ипак, прелазак на ново неће стићи преко ноћи. Пред вама је контакт с особом која вам у живот доноси добре прилике, али и важне животне лекције. Без обзира на обећавајуће околности, не залећите се јер ћете комплетну и праву слику спознати тек након што превазиђете првобитно разочарање.

Завршава се једна фаза живота, промена...

Љубав

У односу с вољеном особом нешто недостаје. Осећате да се атмосфера променила, а не знате шта је узрок свему томе. Можда сте у протеклом периоду били превише опуштени јер сте љубав прихватили као нешто што је извесно и недодирљиво. Посветите се вољеној особи пре него што буде прекасно.

Здравље

Малаксалост.

БЛИЗАНЦИ

Посао

Чини вам се да се само ви трудите. Иако бисте радије да пронађете заобилазан пут до зараде, боље је да се ослоните искључиво на своје способности, јер вас успех чека једино на тај начин. Будите опрезни, очекују вас и потешкоће с ауторитетима. Транзити планета доносе вам шансу да идеје, које су до сада биле несхваћене, коначно реализујете.

Као да се само ви трудите, стиже шанса!

Љубав

Из страха да не пољуљате привидну стабилност у вези, одговорност за све преузимате на себе. Можете упасти у озбиљан сукоб с вољеном особом јер лоше процењујете ситуацију. Нестабилност у љубавном животу може пореметити и рутину у вашој радној свакодневници.

Здравље

Несаница.

Прочитајте још: Раде Поповић, начелник Београдске криминалистичке полиције, добио је ЗАДАТАК: Ко је убио мултимилионерку Драгу Митрићевић?

РАК

Посао

Након прерасподеле задужења, стиже вам неочекивани подстицај од особе која вам до сада није била пријатељски наклоњена. Осим тога, транзитни аспекти на небу најављују неочекиване и присилне промене које вас могу узнемирити и уплашити. Не подлежите притиску и не заборавите да је сваки крај једне фазе истовремено и почетак друге.

Стиже подстицај од неочекиване особе...

Љубав

Однос с вољеном особом мора да се дефинише. Свесни сте да једна фаза ваше љубавне везе пролази и да је крајње време да одлучите шта даље. Можда ваше оклевање долази из преозбиљног става о животу и љубавним односима уопште. Опустите се и уживајте у садашњости.

Здравље

Нервоза.

ЛАВ

Посао

Атмосфера у вашем пољу посла постаје напета. Ако прихватите ситуацију, у будућности ће вам се то исплатити. Ипак, избегавајте улагања и финансијске трансакције јер можете бити жртва преваре. Са свих страна вам испоручују рачуне, па проверите сваки јер су неки од њих погрешни. Таман када помислите да не можете више, ситуација ће се стабилизовати.

На послу је напето, смирите се и платите рачуне, а паре не трошите.

Љубав

Превише сте под тензијом, па вам све може деловати мрачно. Савет је да се не упуштате ни у какве дискусије или расправе с вољеном особом. Осим тога, транзитни аспект који вас ових дана мучи, описује лажи, тајне и скандале. Пазите шта и коме причате или поверавате.

Здравље

Чувајте се инфекција.

ДЕВИЦА

Посао

Овај период није повољан за покретање нових активности јер вам стиже осетан пад енергије. Време је да направите једну озбиљну рекапитулацију свега што је урађено. Ако сте притајено повлачили неке потезе, будите свесни да ваш труд и залагање на радном месту нису прошли неопажено. Ипак, за конкретне резултате свега мораћете још мало да сачекате.

Подвуците црту, да видите где сте.

Љубав

Веза од које сте много очекивали постаје напорна. Вољена особа више није расположена као раније, иако делује да вас воли више него ви њу. Тешко вам је да уживате у томе, постајете свесни да су туђа очекивања за вас велико оптерећење. Све ово може бити разлог да размислите о прекиду.

Здравље

Главобоља.

ВАГА

Посао

Размишљате у ком смеру да наставите даље, па вам та дилема изазива велику тензију. Немате много времена за колебање, морате брзо реаговати. Не трошите време на страхове већ размишљајте конструктивно и послушајте оно што душа покушава да вам каже. Решење вам се налази испред носа, али упорно играте на сигурну карту која вам не доноси резултате.

Колебате се, тражите правац, нема времена, а решење вам је испред носа.

Љубав

Главна тема на овом животном пољу су прошла времена, неискрености или прећуткивања, било да су ваше или вољене особе. Неизвесност исхода може проузроковати велику непријатност због које се можете осећати чак и болесно. Криза је пролазна, без дугорочних последица.

Здравље

Алергија.

Прочитајте још: Писмо МАСОНА које се ПРЕПРИЧАВА: Испровоцираћемо социјалну КАТАКЛИЗМУ и отворити врата ЛУЦИФЕРУ

ШКОРПИЈА

Посао

Пред вама су значајне осцилције с финансијама. Подршку можете пронаћи у кругу пословних сарадника који су вам постали и пријатељи. Без обзира на изазове, уживате у приметном приливу енергије која вам је недостајала. Пристижу и нове обавезе, па је пред вама напоран рад за који, бар за сада, нећете бити адекватно плаћени.

Подршку тражите од пријатеља с посла.

Љубав

Ослањате се на партнера, уместо да засучете рукаве и излаз из једног проблема обезбедите сопственим снагама. Можда бежите од иницијативе јер морате нешто да жртвујете. Свесни сте да то може пореметити односе у вашој љубавној вези, а за то, бар тренутно, нисте расположени.

Здравље

Проблеми с очима.

СТРЕЛАЦ

Посао

Пред вама је званична вест која стиже од особа које су по хијерархији изнад вас. Да ли се ради о признању, дипломи или нечему сличном, вама то лично отвара нове шансе за даљи професионални развој. Свесни сте да сте на прагу великих промена које ће вам донети нове шансе и посебну сатисфакцију коју сте прижељкивали.

Ауторитет ће вам одати признање...

Љубав

Како на пословном, тако и на љубавном плану, предстоји вам недеља препуна динамике. Ово вам изискује доста енергије коју, иначе, имате на претек. Разговори које ћете водити ових дана неће дати спектакуларне резултате, па због тога успорите темпо и избегните убеђивања.

Здравље

Контролишите крвни притисак.

ЈАРАЦ

Посао

Острашћено наступате, ваше речи могу бити злоупотребљене. Није вам лако да се обуздате, али тренутно је најбоље да ћутите. Потребна вам је промена и свесни сте да је близу. Страхови вам не дозвољавају да направите прве кораке иако вам идеје не недостају. Усплахиреност и нервоза су пролазни, а с њима и ваша неодлучност о томе шта чинити даље.

Острашћени сте и ако се не обуздае, бар, зачутите, јер сте надрљали!

Љубав

Променљивост вашег расположења може бити окидач за непријатне расправе. Уколико не будете контролисали велике емотивне осцилације, обичан разговор може прерасти у озбиљан сукоб после кога нема назад. Ако је могуће, избегните сусрет са партнером ових дана.

Здравље

Болови у синусима.

ВОДОЛИЈА

Посао

Слабо се сналазите у хаосу у којем сте се нашли. Стагнирате на месту где сте се затекли, али не губите наду. Све ово што се ових дана дешава, у суштини, отвара повољне прилике које већ увелико и предосећате. У међувремену, док чекате, преконтролишите финансије јер су у изгледу непријатности у виду казни или опомена о заосталим дуговањима.

Контролишите финанасије, а ових дана очекујте отварање повољних прилика.

Љубав

С вољеном особом будите стрпљиви и не инсистирајте на својим ставовима, нарочито ако она инсистира на озбиљним темама. Ових дана сте склони преувеличавању свега, па и проблема. Ако подлегнете притиску, предстоји вам озбиљан неспоразум, а некима и озбиљна љубавна криза.

Здравље

Пазите се повреда.

Прочитајте још: После 735 ГОДИНА: Среле су се ТРИ ПЛАНЕТЕ, стари свет ће се распасти и у ДЕЦЕМБРУ почиње НОВИ ПОРЕДАК

РИБЕ

Посао

Свесни сте да сте склони превидима. Да бисте избегли компликације, укључите у свој рад сараднике и направите план колективног рада. Успех је могућ једино на такав начин. Ваш заједнички рад обављаћете са великим задовољством, тако да је успех известан. Припазите на финансије, очекује вас непланирани трошак, нарочито крајем недеље.

Направите план колективног рада, јер је смао тако могућ успех. Пазите на финансије.

Љубав

С једне стране жудите за слободом, а с друге вам прија да имате некога поред себе. Не дозволите да вас меланхолично расположење наведе на исхитрене потезе, нарочито ових дана. Ускоро ће се околности променити, па није мудро доносити важне одлуке све док се ситуација не разбистри.

Здравље

Гастритис.

ПРАТИТЕ НАС НА ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Post a Comment
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.