Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ТУМАЧЕЊЕ БРОЈЕВА

Да ли сте знали да датум РОЂЕЊА директно утиче на ЗДРАВЉЕ?! Проверите одмах

Нумерологија открива броја скривена значења у нашим личним бројевима

1649371338_calendar-geb6a0e1ab_640.jpg
Фото: Пиxабаy
Oglas

Здравље је коначно постала најбитнија ствар већини људи у животу, али добро здравље и предуслов за успешан живот у свим другим аспектима.

Наводно, у старим учењима откривен је важан утицај бројева на судбину броја људи и развијен систем који се може користити за ублажавање бола и болести. У нумерологији то се може сазнати помоћу датума рођења човека, дан, месец и година. Сабирањем бројева дана рођења показују се све  карактерне црте, природне склоности, као и осетљивост на разне болести. Ослањајући се на језик бројева открива се како поједини циклуси могу оставити узроке на здравље човека.

Прочитајте још: Фаталан, шармантан и невероватно паметан: Да ли знате ко је био први БЕОГРАДСКИ ПЛЕЈБОЈ - Завео је три најлепше Југословенке, па им сломио срце

Година живота било које особе, од једне до друге године живота, подељена  је у 7 раздобља. И сваком од тих раздобља су додељена одређена својства у односу на здравље. На пример људи рођени 1. априла. То је први дан првог раздобља. Друго раздобље ће почети за 52 дана, 23. маја. Да бисте пронашли почетак трећег периода, потребно је додати на 23. мај 52 дана. Добија се број 75. Како, у мају има 31 дан, онда се од 75 одузима 31. Добија се број 44 који се односи на месец јун. Међутим, у јуну постоји 30 дана, па се 14 дана пребацује на месец јул. Трећи период, односно раздобље почиње 14. јула. 

Раздобље 1

Прочитајте још: Био је врло дрзак и смео, а увек је држао до своје речи: Да ли знате ко је био српски Робин Худ?

Виталност, уопштено – особа је у свом најбољем стању. Ако здравље је у опадању, брзо се враћа у нормалу. Добро време за планирање рада. Посебно добро време за вежбе правилног, дубоког дисања, ходање и друге активности на отвореном. Не напрезати очи.

Раздобље 2

Склоност наглим променама у здрављу. Развијање проблема са желуцем, цревима, крвотоком, живцима и разним боловима. Задржавајте задовољство у стању ума.

Раздобље 3

Раздобље од несрећа и изненадних операција. Повреде од ватре, оштрих инструмената, пада и изненадних шокова. Пазити за крвни притисак. Избегавајте стрес и преоптерећење.

Прочитајте још: Где би требало да поставимо полицу са књигама према ФЕНГ СХУИ правлима? Ево шта доноси негативну енергију

Раздобље 4

Време анксиозности, тегоба, узбуђења, напетости нервног система. Избегавајте прекомерно читање, планирање или прекомеран ментални напор. Правилно се одмарајте и спавање током тог раздобља је потребно у већој мери него у било којем другом.

Раздобље 5

Тренд у задовољењу прохтева тела. Добро раздобље за опоравак од грознице, хроничних и других болести. Будите на опрезу, јер сугестије од других људи, укључујући и део околине у овом тренутку могу утицати на ваш ум.

Прочитајте још: Мистерија Стоунхенџа је КОНАЧНО РЕШЕНА - стручњаци успели да открију чему је служио (ФОТО)

Раздобље 6

Да ли спадате у групу људи која је под ризиком од болести коже, грла, бубрега и репродуктивног система. Избегавајте ментални стрес, прековремени рад или прекомерна задовољства физичке природе. Пијте пуно чисте воде и често будите на отвореном.

Раздобље 7

Физичка снага у овом тренутку је обично на најнижем нивоу. Погрешно време за узимање лекова и хируршких захвата. Могућност погоршања дуготрајних, хроничних болести.

Предложене технике неће решити све ваше проблеме везане за здравље, али уз њихову помоћ можете спречити појаву неугодних тренутака, а тиме и уживати ​​у свету око себе.

БОНУС ВИДЕО:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas