Oglas
· · Komentari: 0
PLANETE

Mars u Vagi donosi VRELU jesen: Pogledajte šta nas čeka po danima!

Mars je ušao u Vagu i tu će se zadržati do 30. oktobra. Planeta Mars u astrologiji predstavlja primarnu mušku energiju.

1631698378_Muskarac.png
Foto: Depozitfoto
Oglas

Mars opisuje način na koji delujemo i opisuje našu energiju.

Međutim, Mars takođe predstavlja i energiju kako mušku tako i žensku. Kada je Mars u znaku Vage kažemo da to baš nije najidealnije mesto za ovu planetu.

Pročitajte još: Venera prolazi kroz Devicu: Ko se sada ZAPOSLI to mu je POSAO ŽIVOTA

Mars u Vagi je veliki zavodnik

Ali, sa druge strane kada neko ima Marsa u Vagi, pogotovo u muškom horoskopu, to daje velike ljubavnike i zavodnike.

To znači da ste srećnica kada vam se udvara takav muškarac. Sa druge strane imati takvog muškarca pored sebe znači da si stalno na oprezu jer on uvek traži veće i veće uzbuđenje, nova osvajanja.

Veze se ljuljaju!
Mars u Vagi je neodoljiv za žene. Kada je Mars u Vagi veze i odnosi se drmaju, pucaju, dolazi do preljube, flertova itd.
Mars daje posao i mesto u timu , jer ne voli da bude sam.

Takođe daje muškarce koji vole da popiju, pa i kockare. To je onaj muškarac koji sedi za šankom u kafeu punog dima, odmerava, vreba i kada se odluči žena sigurno pada na njegov šarm i udvaranje. 

Šta će se dešavati krajem septembra i u oktobru?

Prvi aspek koji će Mars praviti je konjukcija sa Suncem. To nam donosi ponude za zajednički posao, ili da zajedno radimo u timu. Mars u Vagi ne voli da bude sam.

Pročitajte još: ČUVARI NEBA su aktivirani: Drugi PUNI Mesec otključava sve PROMENE života

25. i 26. septembar

To su dva idealna dana da se završe sve započete obaveze. Takođe, daće muškarcima jaku seksualnu energiju!

5. i 6. oktobar

Početak oktobra, tačnije dani 5. i 6,. donose udvaranje na neobičnom mestu. Ili lakše rečeno upoznaćete osobu na mestu gde nikada ne bi pomislili!

Pročitajte još: Pun Mesec širom otvara oči: Donosi velike PROMENE, uspon karijere, ali mnogima će PREKIPETI

9,10 i 11 oktobar

Mars je u konjukciji sa Merkurom što daje oštre i napete razgovore što može dovesti do sukoba u vezama.

16.-20. oktobar

Od 16. do 20. oktobra Mars je u trigonu sa Jupiterom i to dovodi do širenja, odnosno, uspeha. Pogotovo kada je posao u pitanju. Neki planovi od ranije sada se mogu realizovati na opšte zadovoljstvo.

Pročitajte još: Retrogradni Saturn je neminovnost: BIKU vrtoglave promene i Lavu FATALNU ljubav!

21. i 22. oktobar

To je ozbiljan datum! UZBUNA!!! PAŽNJA!! Jaka loša energija, moguć kontak sa ljudima koji su kriminalci, lopovi i lažovi. Ozbiljno povedite računa šta i kako radite na svi poljima od vožnje kola, komunikacije, izbegavajte mračna mesta, idite osvetljenim ulicama...

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas