Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Брза ДИЈЕТА: Састоји се од две намирнице које већ имате код куће. а помоћи ће вам да смршате ДВА килограма за само три дана

Уколико желите да се отарасите сувишних килограма за неку прилику, а имате мало времена, испробајте ову дијету

1665743501_Foto-Pexels-dijeta.jpg
Фото: Пеxелс
Oglas

Иако вам је прва помисао на дијету вероватно глад и не тако примамљива храна, међутим, овога пута ћете у њој уживати, јер ће вам главне намирнице бити банане и млеко. Они који су је пробали истичу да су врло брзо скинули жељени вришак килограма.

Мешавина млека и банане доноси организму бројне бенефите целом организму!

Банане су богате витаминима, дијеталним влакнима и минералима. Садрже висок ниво калијума (око 358 мг у једној банани) који је неопходан за нормално функционирање организма. Такође, садрже влакна (2,6 г у једној банани) која помажу телу да се ослободи накупљених токсина. Шкроб у њима помаже вам да дуже будете сити.

Млеко има у изобиљу калцијума и протеина који помажу у јачању костију и мишића.Пуномасно млеко, према речима стручњака, помаже у снижавању крвног притиска, регулише производњу инсулина . Заједно, банане и млеко дају телу велике количине протеина, витамина, дијеталних влакана и минерала.

Милкшејк од банане и млека можете пити као пиће након тренинга. А ову дијету можете користити за мршављење, али и за добијање на тежини. У наставку вам доносимо како примењивати дијету с бананом и млеком за скидање килограма.

Прочитајте још: ОМИЉЕНА посластица Иване Михић: Припрема се по оригиналном РЕЦЕПТУ њене мајке - чувени ВЕРИН колач (ФОТО)

Како дијета с бананом и млеком поспешује мршављење?

Дијету с бананом и млеком за мршављење развио је др. Георге Харроп 1934. за особе с дијабетесом. Ову дијету треба примењивати 3 дана и јести 2-3 банане и 2-3 часе пуномасног млека 3 пута дневно. Морате ограничити укупни унос калорија на 1000 дневно. Запамтите, дијета НИЈЕ намењена дугорочном мршављењу.

За мршављење препоручујемо конзумирање пуномасног млека. Истраживања доказују да пуномасно млеко помаже мршављењу боље од млека с ниским уделом масти. Можете појести банану пре или након конзумирања млека или конзумирати милкшејк од банане.

Можете конзумирати и друге намирнице богате протеинима и влакнима које ће вам помоћи да брзо скинете сало без осећаја глади. Пијте довољно воде како бисте били хидрирани и избацили токсине.

Ако уз дијету с бананом и млеком желите што пре да смршате, морате радити и лагане вежбе. Немојте се одлучити за ХИИТ или дизање тегова, јер ћете бити на врло нискокалоричној дијети, радије практтикујте нешто попут јоге и медитацију.

Избегавајте рафинисани шећер, газирана пића, брзу храну и пиће, пржену храну и нездраве грицкалице. Пијте најмање 3 литре воде дневно. Држите стрес подаље тако да не бринете превише о својој тежини. Одмах прекините ову дијету ако се осећате слабо и обратите се лекару

Ако желите користити дијету с бананом и млеком за мршављење у "хитним" случајевима, имајте на уму седеће:

У почетку се можете осећати помало слабо јер се унос калорија током ове дијете драстично смањује. Уколико се она повећава, можете конзумирати један прави оброк дневно. Жене не би требале користити дијету с бананом и млеком док имају менструацију.

Дијета банана-млеко не би се требала конзумирати дуже од 3 дана јер у њој недостају неки витални елементи потребни телу. Следећи ову дијету 3 дана можете изгубити око 2 кг телесне тежине. Ако желите изгубити више килограма, направите паузу од отприлике неделу дана, па опет поновите циклус.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas