Oglas
· · Komentari: 0
MRŠAVLJENJE

Smršajte do LETA! Zdrava dijeta u kojoj imate NORMALNE OBROKE, ali mršavite

Ukoliko planirate da skinete kilograme do leta, ovo je pravi trenutak da pokušate.

1647127497_woman-g91d225d58_640.jpg
Foto: Pixabay
Oglas

Dijete su sve popularnije, ali i negativne posledice koje mnoge od njih donose. Ove dijete obično su kratkotrajne i iako je rezultat da se u kratko vreme izgubi veći broj kilograma, dijete koje traju toko dužeg perioda obično nemaju jo-jo efekat.

Pročitajte još: "Zbog sigurnosti morao sam da prekinem pevanje": Nikola Rokvić doživeo DRAMU na nastupu (FOTO)

Naime, gubitak težine od 0,5 kg, do 1 kg nedeljno je gubitak težine koji neće štetiti vašem zdravlju, a u krajnjoj linije kada smršate, mnogo će vam pomoći. Kako biste to postigli morate smanjiti unos kalorija za oko 3,500 do 7,000 kalorija nedeljno, što znači manji unos za oko 500 do 1000 kalorija od dnevne prosečne potrošnje. Naravno, važno je i paziti osim na vrstu hrane koju unosite i na veličinu porcija, što može biti dosta teško, jer gojazne osobe često znaju sa vremenom izgubiti osećaj što je to „normalna" porcija.

Pročitajte još: ZDRAV I UKUSAN RECEPT ZA RUČAK: Prženi brokoli sa slaninom spreman za par minuta (RECEPT/VIDEO)

Cilj zdrave dijete je da izgubite na težini, a istovremeno se naviknete na principe zdrave ishrane, kako se kilogrami ne bi vratili i ponovno dobili na težini.

Pročitajte još: Kako da "prevarite" mozak da nauči novi jezik? 3 stvari koje morate da probate

Strategija na kojoj se temelji zdrava dijeta je poboljšanje kvalitete hrane, a ne ograničavanje količine hrane, tako da vas ova dijeta neće držati gladnima. To je dijeta koje ćete se moći pridržavati, a uz mršavljenje ćete dobiti energetski podsticaj, bolju probavu i bolji san.

Bonus video:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas