Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ДИЈЕТА "ОСАМ САТИ": Базирана је на избалансираној исхрани коју морате конзумирати у тачно одређено време

Уколико будете поштовали правила, ова дијета вам може помоћи да смршате без гладовања

1704448198_Foto-Shutterstock-dijeta2.jpg
Фото: Схуттерсток
Oglas

Мршављење је једна од најчешћих новогодишњих одлука и једна од одлука од којих се најчешће и најбрже одустаје. Према британском истраживању, скоро свака трећа жена зацрта да је на дијети од 1. јануара, али то не потраје ни пет дана, преноси "Дејли мејл".

Уместо да намећете себи драстичне режиме исхране или изгладњивање, определите се за дијету базирану на повремном посту: и једите и мршавите.

Једите само осам сати дневно

Најважније правило ове дијете јесте да можете јести само током осам сати у току дана, док осталих 16 сати треба да пијете само воду или биљне чајеве. Резултати су најбољи ако једете од 9 до 17 сати, али у зависности од ритма живота и радног времена, логично је да то време не може свима одговарати. Зато можете да померате сатницу - нека то буде од 10 до 18 или од 11 до 19 часова. Требало би да се држите правила да ваш последњи оброк буде најкасније до 19 сати.

Када завршите узимање оброка, више није дозвољен буквално ниједан кекс, али зато воду и чајеве можете пити у неограниченим количинама.

Пазите на калорије

Важна смерница је и да размак између оброка увек мора бити четири сата. Ограничења у вези са храном нема - дозвољено је све, чак и фаст-фуд. Међутим, то не значи да треба да се преједате, јер унос хране не би требало да прелази 2.000 калорија дневно.

Што се здравије храните, резултати ће бити бољи и ви ћете се осећати полетније - ако будете умерени уз овај режим исхране, можете смршати и до четири килограма за недељу дана. У супротном, бројка на ваги показаће само два килограма мање.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas