Oglas
Oglas
· · Коментари: 1
МРШАВЉЕЊЕ

ЈЕДНОДНЕВНА дијета која помера границе: Смршајте 2 килограма са МЛЕКО-ЧАЈ детокс бомбом (РЕЦЕПТ)

Уколико сте у шкрипцу са временом, а потребно вам је пар килограма мање, млеко-чај детокс је решење.

1643836678_chai-g5e4b64b9a_640.jpg
Фото: Pixabay
Oglas

Зелени чај сматра се најквалитетнијим топлим биљним напитком, посебно у регулисању килограма и топљењу масних наслага кроз процес детоксикације. Зелени чај у процесу мршављња додатну популарност стекао је и кроз једнодневну млеко-чај дијету уз коју можете изгубити и до 2 килограма у једном дану и након тога одржавати тежину.

Прочитајте још: Фаталан, шармантан и невероватно паметан: Да ли знате ко је био први БЕОГРАДСКИ ПЛЕЈБОЈ - Завео је три најлепше Југословенке, па им сломио срце

Суштину комбинације зеленог чаја и млека је да можете избацити и 2 килограма вишка течности из тела, а дијета се препоручује најдуже један дан, али не чешће од два пута месечно. Контраиндикације могу настати услед нетолеранција на млеко, болести бубрега и жучне кесе и код ниског притиска. 

Рецепт једнодневне дијете

Састојци:

  • 1,5 литара домаћег или био немасног крављег млека 
  • 2 кашике квалитетног зеленог чаја

Прочитајте још: Где би требало да поставимо полицу са књигама према ФЕНГ СХУИ правлима? Ево шта доноси негативну енергију

Припрема детокс напитка:

У прокувано и охлађено млеко до 70 степени додајте 2 кашике зеленог чаја. Поклопите и оставите да одстоји 20 минута. После процедите и пијте. Овај напитак пијте током дана по једну шољицу на свака 2 сата.

Прочитајте још: Да ли је и вама ово превише ДЕТИЊАСТО: Папараци усликали Џенифер Лопез, а један детаљ око њеног врата НИКО НИЈЕ ОЧЕКИВАО (ФОТО)

Чај са млеком апсорбује се боље, јер чај олакшава варење млека, а млеко ублажава ефекте кофеина.

У међувремену пијте негазирану изворску воду. Нема уноса додатне хране или пића. Глад нећете осетити, јер комбинација млеко-чај ослобађа организам осећаја глади. Воде треба попити најмање 2 литра на дан, обавезно, јер је зелени чај јак диуретик, а вода контролише равнотежу у организму.

БОНУС ВИДЕО:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas